| andreeaeml1200 a întrebat:

Ce parere aveti de barbatii de 30-40 de ani care abordeaza pe strada fete minore?

32 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mai bine le ar plati pensia alimentara

| RAY a răspuns:

Dullcat5678 sa iti traduc
nu pedofilia este ilegala, nu intri in inchisoare ca te atrage fetele de 14, 15 ani si actul sexul este ilegal sau hartuirea sexuala

| Violleta2022 a răspuns:

Ca sunt niste PEDOFILI!

| dullcat a răspuns:

Un singur cuvant: pedofili.

| Holiday a răspuns (pentru dullcat):

Prdofilia e altceva.

| dullcat a răspuns (pentru Holiday):

Pedofilia este o tulburare psihologică în care un adult sau un adolescent spre faza finală a vârstei adolescentine experimentează o preferință sexuală și emoțională/psihică pentru copii de vârste prepubescente.

Un barbat adult de 30-40 care abordeaza minore crezi ca vrea sa discute despre lucruri cute si anime-uri? Sau despre ultimele tendinte pe insta?

"Un barbat adult de 30-40 care abordeaza minore crezi ca vrea sa discute despre lucruri cute si anime-uri? Sau despre ultimele tendinte pe insta?"

Nu, doar ca exact cum ai spus "experimentează o preferință sexuală și emoțională/psihică pentru copii de vârste prepubescente."

Cuvantul cheie e "prepubescente".
Deci nu are nicio legatura cu faptul ca unul de 30, sau 100 de ani, abordeaza o pustoaica de 14-15 ani pe strada. Nu discutam daca e normal, sau nu. Discutia e daca este vorba de pedofilie. Si evident, nu e. Cine crede ca ar fi pedofilie, e analfabet functional.

In alta ordine de idei, dupa cum singura afirmi, este o boala, si deci, trebuie tratata ca atare. De altfel nici nu exista in codul penal infractiunea de pedofilie. Se pedepseste fapta, nu boala, iar fapta nu se cheama pedofilie. La fel ca in cazul schizofreniei, de exemplu, se pedepseste o eventuala actiune care contravine legii cauzata de schizofrenie, nicidecum schizofrenia.

Nu mai obosesc.Nu-i de mirare ca pana si politicienii fac sex cu minore si nimeni nu zice nimic, cu mentalitatea asta.

Nu e vorba de mentalitate. Vorbim de sensul cuvintelor conform dictionarului, si de codul penal in vigoare.
Oricum, conform legii, nu exista absolut nicio problema legala daca faci sex, indiferent ca ai 30, sau 50 de ani, cu o persoana care a implinit 16 ani. In plus, sexul nu e interzis minorilor. Ba mai mult, de la 16 ani te poti chiar casatori, cu acordul parintilor, sau daca ei se opun, se poate obtine hotarare judecatoreasca si atunci nu mai e necesar acordul. Instanta stabileste in favoare binelui minorului, nu in favoarea a ce-si doresc parintii. Si in general, daca se ajunge acolo, dau dreptate minorului.

Persoanele care gandesc asa distorsionat si-ar schimba mentalitatea la 180 daca s-ar trezi cu fiica violata de vreun pedofil, sa vezi cum dupa aia nu ar mai rastalmaci sensul si nesensul cuvintelor exact ca niste avocati fara vreun pic de etica sau morala.

Faptul ca multi oameni sunt complet analfabeti functional si folosesc cuvinte al caror sens nu-l inteleg, nu-i face pe avocati lipsiti de etica.

"...etica sau morala"

Pleonasm. Etic este sinonim cu moral conform dex), iar insirarea unor cuvinte care au acelasi sens, e dovada de analfabetism. Ia uite cu cine imi pierd eu timpul...hee hee

"...sa vezi cum dupa aia nu ar mai rastalmaci sensul si nesensul cuvintelor..."

Cuvintele au acelasi sens indiferent de circumstante. Si repet, nu pedofilii violeaza fete de 10, 12, sau 15 ani. Ei au alte tinte.

Nici mie nu mi-e rusine stand de vorba cu un psihopat lipsit de empatie.

Este o diferenta. Morala se refera la setul de valori si credinte care ghideaza comportamentul unei persoane. Etica este studiul moralitatii si a modului in care aceasta se aplica in viata de zi cu zi.

"Morala se refera la setul de valori si credinte care ghideaza comportamentul unei persoane. Etica este studiul moralitatii si a modului in care aceasta se aplica in viata de zi cu zi."

De fapt, daca ai citi cum trebuie definitiile, ai vedea ca pe langa ce spui tu, moral este sinonim cu etic. In definitiile ambelor cuvinte. Deja batem campii pe lucruri evidente. Iar genul asta de persoane, ca tine, care se tot se contrazic avand evidentele in fata, cel mai probabil au o problema la tartacuta.

Tu, aia plina de empatie, la cati oferi un venit, cator persoane le asiguri traiul? De ce, daca esti atat de priceputa, nu angajezi niste africani de astia, de care vorbesti in discutia din partea cealalta, la compania ta, si le dai exact ce salariu si beneficii vrei tu, le creezi conditiile de munca pe care le consideri, etc. Oare pentru ca nu esti in stare sa conduci o companie, dar in schimb esti "experta" in felul in care ar trebui sa si le conduca altii?! Cam asa ceva. Sunt satul de specimene de astea care dau din gura despre ce ar trebui sa faca altii, dar ei de abia reusesc sa se lege singuri la sireturi.
Falfai atat moralitatea si etica, dar bazate pe nimic. Doar pe vorbe fara nicio acoperire.

Sinonim nu inseamna identic, ci se aplica diferitelor contexte.Toti oamenii intuiesc ce este corect din punct de vedere moral, insa nu toti oamenii vor respecta etica la locul de munca sau in alte imprejurari. Exista o tona de afaceristi care sunt paraleli cu etica si nu o vor practica vreodata.Valabil si in cazul de fata(cealalta discutie).

Nu am o companie, sunt o angajata obisnuita. Fata de altii ca tine care rad de oamenii normali cand vor sa aiba grija de bateria telefonului, eu vorbesc despre problemele actuale, pentru ca nu exista cale de rezolvare fara constientizare mai intai si folosesc un telefon de mana a treia, de vreo 13 ani, cu touchscreen si baterie care se poate schimba in cateva secunde.Laptopul este second hand, nu am masina, hainele si alte obiecte le cumpar majoritar tot second hand(in afara de lucrurile care tin de igiena), deoarece nu doresc sa promovez productia de lucruri noi, ci sa pastrez ce am, sa repar si sa folosesc ca este deja produs.Este minimul pe care orice om il poate face.

Faptul ca astia ca tine fac misto, inclusiv in facultate(din nefericire unii nu se maturizeaza nici dupa liceu), ca eram/sunt saraca deoarece nu doream/doresc sa imi schimb telefonul, spune foarte foarte despre societatea actuala.

Si eu sunt satula de armchair critics, dar stai linistit caci eu incerc sa imi fac partea mea.Nu trebuie sa fii Bill Gates pentru a avea bun simt si a da un exemplu in jurul tau.

"Toti oamenii intuiesc..."

Pe intuitie se bazeaza si cei care joaca la pacanele. Nu intuitia e calea. Aaa, iti poate iesi o data treaba bine bazandu-te pe intuitie, dar sa te bazezi pe termen lung pe ea, duce 100% la dezastru.
Astia ca tine au impresia de multe ori ca x, sau y, au avut intuitie cand au luat diverse decizii foarte bune, dar de fapt in spatele deciziilor sunt poate sute de ore de studiu al circumstantelor, care i-a condus catre situatia cea mai probabila sa se intample si au actionat in directia ei.

"Nu am o companie, sunt o angajata obisnuita."

Daca nu ai, de ce ai pretentia sa faca cei care au, cum vrei tu? Daca vrei sa fii convingatoare, fa-ti una si aplica pe a ta sfaturile tale. Sa vezi ce iese...hee hee

"...folosesc un telefon de mana a treia, de vreo 13 ani, cu touchscreen si baterie care se poate schimba in cateva secunde.Laptopul este second hand, nu am masina, hainele si alte obiecte le cumpar majoritar tot second hand(in afara de lucrurile care tin de igiena), deoarece nu doresc sa promovez productia de lucruri noi..."

Daca nu si-ar cumpara unii lucruri noi, de unde ti-ai cumpara tu second hand?!

"...ca eram/sunt saraca deoarece nu doream/doresc sa imi schimb telefonul"

Eu n-am absolut nicio problema cu tine ca nu vrei sa-ti schimbi telefonul, ci ca ai impresia ca toata lumea ar trebui sa te ia de exemplu, aducand ca argument o amestecatura de concepte care au prea putina legatura cu realitatea, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul lipsite de orice logica.

Mai citeste.Toata lumea stie ca nu este moral sa ucizi, dar aparent nimeni nu are nicio problema cu etica care nu exista in cazul marilor corporatii de pe urma carora sufera si mor alti oameni. Sper ca acum intelegi ce am vrut sa spun.

La momentul actual exista haine deja produse care sa imbrace fiecare om al planetei, aproximativ 14 bucati/persoana anual.Crezi ca daca se inceteaza productia ramanem fara? Valabil si pentru eee-uri. Oamenii habar nu au cat mai pot functiona unele device-uri si nici nu doresc sa le repare deoarece le este indusa ideea de necesitate pentru a fi in trend cu restul si a-si cheltui banii inutil.Plus ca toate sunt proiectate si fabricate cu conceptul de uzura morala planificata, astfel incat sa se strice dupa cativa ani.

Nu este lipsit de logica sa fac ce sta in puterea mea la momentul respectiv.Tu imi spui mie sa-mi fac companie si sa le dau eu exemplu gigantilor tech, logica level 10000000+?

Companiile sunt doar cateva, spre deosebire de populatia lumii de 8 miliarde. Daca nu recunosti importanta exemplului, asta e.

"Toata lumea stie ca nu este moral sa ucizi, dar aparent nimeni nu are nicio problema cu etica care nu exista in cazul marilor corporatii de pe urma carora sufera si mor alti oameni."

De fapt marile corporatii dau de mancare la milioane de oameni. Fara ele, ar muri de foame, sau s-ar apuca sa se omoare intre ei.

"14 bucati/persoana anual."

?! 14 bucati din fiecare tip de haina, sau in total?!

"Crezi ca daca se inceteaza productia ramanem fara?"

La un moment dat 100% vom ramane fara. Intre timp, multi dintre cei care lucreaza pe tot lantul de productie, de la cultivarea plantelor, la productie, transport, vanzare, etc, vor muri de foame.

"Tu imi spui mie sa-mi fac companie si sa le dau eu exemplu gigantilor tech..."

Nu, iti spun sa-ti faci companie si sa dai salarii la macar 2 oameni. Salarii exact cum spui tu ca ar trebui sa dea altii.

"Companiile sunt doar cateva, spre deosebire de populatia lumii de 8 miliarde."

De fapt, nu-s cateva, exista cateva sute de milioane de firme. Doar in Romania sunt vreo 800.000 cu bilant contabil depus la zi, deci active.

Da, nu poti sa nu te intrebi cum a supravietuit lumea fara corporatiile astea.Sunt noul dumnezeu, nu altceva... Datele arata ca sunt vreo 180 de milioane la nivel global. Fata de populatia pamantului, asta inseamna 2.5%.

Discutia chiar devine inutila.

Discutia nu este despre supravietuire. Pe la 1800, populatia Pamantului era ub un miliard de oameni, iar speranta de viata sub 40 de ani. Ne-am intoarce acolo fara astea, nimic deosebit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru dullcat):

Vă pierdeți timpul cobtrazicându-vă pe net. Trist, foarte trist...

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Holiday):

Nu înțeleg de ce explici atât ceva ce nici măcar nu ar trebui discutat. Dacă ești un adult în toată firea și ești atras de orice chiar și sub 18 ani (indiferent de ce zice legislația), ești un pedofil. Poate nu conform dicționarului, dar conform moralității din ziua noastră.
Pedofilia este o boală psihică. Unii sunt pedofili și se abțin și duc o viață normală pentru că ei știu că este greșit ceea ce fac. Dar o bună parte, reacționează la impulsul bolii fără a vedea ceva greșit. Și pentru aceia, doresc doar moarte și schingiuire.
Sunt unele persoane care nu sunt pedofile și sunt atrase de o persoană minoră doar pentru că nu arată a minor. Dar în momentul în care realizezi vârsta, ar trebui să te retragi. Pentru că dacă încă continui, meriți aceeași soartă ca și pedofilii în ochii mei: moartea sau închisoarea pe viață.

| Holiday a răspuns (pentru ShaOfHatred):

"Pedofilia este o boală psihică."
"Și pentru aceia, doresc doar moarte și schingiuire"
"...dar conform moralității din ziua noastră."

Sa doresti moartea cuiva pentru ca este bolnav, e prostie in forma pura. Moralitatea zilelor noastre nu corespunde cu uciderea persoanelor bolnave.

"Poate nu conform dicționarului..."

Cuvintele au exact sensul din dictionar, nicidecum ce li se nazare analfabetilor functional.

"Dacă ești un adult în toată firea..."

Ce inseamna "adult in toata firea"?!

| Emma30555 a răspuns:

Acei bărbați sunt niște penibili care nu și dau seama ca sunt bătrâni

| ShaOfHatred a răspuns:

Adică ce părere am despre pedofili. I-aș răstigni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am văzut în viață mea următoarele lucruri: doi bărbați sărutându-se și nici un bărbat care abordează femei pe stradă. Nu cred că locuiți în România.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Duminica puteai vedea barbati care se sarutau in Bucuresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evident că n-am o părere bună.
Pe indivizii de genul îi vezi deconspirați in episoadele Justițiarului din Berceni.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Pedofili bolnavi mintali pușcărie pe viață se joca cu inocența și naivitatea și viața copilor săi folosească la... Infecte și murdare la ăștia le ași tăia... Și ia și pune sa și-o mănânce.

| Jessica1235 a răspuns:

Nu am deloc o părere bună despre ei. Să ai 30-40 de ani și să te dai la una de 14? Din păcate o parte din ele sunt încă neșlefuite și se lasă păcălite de ei

| DomnulPoliticos a răspuns:

O părere bună

| 48deOre a răspuns:

Ultimii ratati. Eu nici nu ii numesc barbati.