Mie personal mi se pare frumoasa, dar stii cum e frumusetea e in ochii celui care priveste. Per total imi placea mai demult cum arata, acum mi se pare ca e prea slaba.
Hmmm. Nu pot spune ca e urata, pentru ca nu este, place barbatilor, poate datorita chipului, poate pentru ca nu poarta chiloti, cine stie. Ideea este ca fata si-a indeplinit visul si acesta "incapatanare" a ei poate fi laudabila pana la un punct. Pe de alta parte, nu inteleg femeile care recurg la operatii estetice si, mai ales, cele care exagereaza. Nu vreau sa ma leg de viata ei personala pentru ca nu este una de invidiat si nici un model pentru celelalte fete care cauta faima in Bucuresti. Pana la urma, nici o persoana care a raspuns pana acum nu o cunoaste personal si raspunde doar din ce vede la TV. In concluzie, este OK, nu cea mai frumoasa din RO, asa cum ar fi spus altii, dar nici una de care sa te sperii atunci cand o vezi nemachiata.
Mie una imi displace aceasta femeie.E numai botox pe ea.Si-a facut nu stiu cate operatii estetice, a tinut cure de slabire drastice, mai si pozeaza mai dezbracata si se da la barbatii cu bani.Ma abtin sa mai spun si altceva.
Cand am pus aceasta intrebare, am vrut sa aflu de fapt daca vi se pare ca arata bine sau nu. Multumesc de raspunsuri, dar mai astept, apoi voi alege castigatorul.
LisaJulie întreabă: