| MihaiAndrei666 a întrebat:

Ce parere aveti de campania #MeToo?

48 răspunsuri:
| Arrakis a răspuns:

Interesant, aflu lucruri noi, dar nu ma mira in ceea ce priveste patologia ei. Oare merita si ea a doua sansa? Cum se impaca cu ideea daca unii nu i-ar oferi-o nici pe prima? Knowledge is power.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am câteva răspunsuri in care spun asta direct, fără aluzii/subînțelesuri.
Cauta-le.Si asa petreci suficient timp citindu-mi răspunsurile.De curiozitate, aveti orgas.m amândoi simultan când va uitați pe profilul meu? Si nici măcar n-am poza cu mine...Dar pe never îl înțeleg, virginii termina repede.
Tu recunosti cu orice ocazie ca ești cretina, fără sa fi întrebata.Eu măcar fac aluzii la asta când întrebarea e pe aceeași tema sau când ar avea vreo relevanta in răspunsul pe care îl dau, cum e cazul intrebarii asteia, dacă știi sa traduci "MeToo".
Si eu sunt curioasa cum te ajuta stalkerit-ul meu sa devii mai inteligenta, dar presupun ca nu am sa aflu niciodată.
Știi, te invidiez. Vreau si eu sa am un IQ de 2 cifre din care prima e 5.Lumea e mai frumoasa pentru prosti, nu? Pentru proaste geloase care ar face orice sa-i atragă atenția iubitului lor virtual, la fel de tâmpit ca si ele.E romantic intr-un fel...in filme, vezi cupluri împărățind un baton de ciocolata si sărutându-se când ajung la capăt...voi împărțiți același neuron defect.
Nu ma astept sa înțelegi.Probleme mele sunt ceva mai grave decât sa aleg culoarea la oja.
Nu am nevoie de o solutie.Momentam mi-e bine. Cersitul milei? Scumpo, dacă ar fi never in fata ta, ai cadea in genunchi instantaneu in fata lui salivand.Pacat ca, fiind vorba de el, n-ai avea ce sa faci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Arrakis):

Ma gândeam ca îmi arați niște ochi albastri laughing
Da, remorse e episodul meu preferat. Tipa te dezbracă din priviri, nu?

| Arrakis a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce sa ma dezbrace pe mine?
Au dezbracat-o chiar pe ea.
Ma inspaimanta de cum incepe sa intrebe "what do you wanna know". Am mai vazut privirea aia pe viu, in real life. Ma bantuie. E ca si cand subit si-a pus alta fata si a intrat pe fir demonul din ea. Ca ochii sunt albastri sau nu...coincidenta. Poate ochii astia mint cel mai rau? Cine stie...

Cat despre "people don't change" ai batut campii degeaba. Ce am zis eu e foarte valid si ar fi cazul sa mai citesti inca o data pana pricepi.
Nu e vorba de schimbari bruste/complete de personalitate sau ceva de genul asta. Am zis clar: comportamente, obiceiuri, credinte/convingeri. Ce inseamna asta? Poti chiar sa le simulezi/falsifici pe toate, cazul unui individ narcisist. In rest, evident, modificarile biologice de rigoare ar mai fi niste schimbari, dar fara impact major asupra psihicului (exceptand niste boli mai severe).
DAR
Asta iti si zic despre narcisism, nu ai cum sa schimbi/reduci asa ceva cu usurinta. Pentru ca narcismul e un mecanism psihologic al individului, ceva care s-a infiripat launtric in urma unei traume/abuz intr-o perioada a copilariei in cele mai multe cazuri. Nu prea poti schimba treaba asta si tu insati stii asta pentru ca o simti pe pielea ta, 99% dintre narcisisti NU AR VREA SI NU AR SIMTI NEVOIA sa faca vreo schimbare.
De ce asta? Deja am tot explicat. E ca si cand ar cadea intr-o extrema, iar eu nu de extreme ti-am vorbit. Nu se intampla niciodata asa ceva dpdv al sanatatii mentale (proaste sau bune) in ce priveste caracterul individului. Cel putin din ceea ce am aflat eu pana acum. De aia nu pot ei sa-si schimbe convingerile, dar intelege ce anume ii retine. DAR alti oameni pot sa-si mai schimbe convingerile si sa-si altereze perceptiile. Pentru ca sunt deschisi sa invete astfel de lucruri. Narcisistii nu. Refuza categoric.

Ai priceput ce inseamna "People don't change" pana la urma?
Poti sa-ti schimbi modul de trai, poti sa-ti schimbi prietenii, poti sa-ti schimbi job-ul, poti sa dobandesti noi skill-uri si hobby-uri, poti sa reconsideri anumite lucruri superficiale gen stilul de imbracat sau look-uri, dar at core level nu te schimbi. Iar narcisismul e ceva la core level. Problema e ca narcisistii sunt dpdv emotional la fel ca atunci cand erau la varsta de 3-5 ani...pe cand alti oameni se schimba considerabil de atunci, se maturizeaza mai mult. De aceea in ochii celorlalti narcisistii devin in final doar cine erau de fapt pe langa cine ar fi parut. Foarte dramatice astfel de dezvaluiri. Pentru ca in faza de final tot traiesti cu impresia "vai, dar de ce te-ai schimbat asa" in loc de "ah, deci asta erai de fapt". SI NU, nu toti oamenii sunt la fel de falsi ca sa ajungi in aceasta situatie cu fiecare.

| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

Of, iar am reușit să te scot din minți din două vorbe, hai că-s tare rău. Sau adevărul doare rău, hmm rolling on the floor. Ți-am mai zis că nu te stalkăresc, ești peste tot și doar remarc lucruri. Nu-mi ia mai mult de un minut să-ți stric ziua, nu e ca și cum ar trebui să fac vreun efort în interacțiunile cu tine. Ești prea previzibilă. Ca o maimuțică din aia cu cheiță. Dar tot învârt cheița, că ai reacții amuzante.

,, dacă ar fi never in fata ta, ai cadea in genunchi instantaneu in fata lui salvând"
Nu-mi vine să cred că tu ai impresia că toată lumea are numai relații virtuale, ca tine. Sau că toată lumea e geloasă, ca tine. Sau că iar vorbești despre el din senin, la o intrebare unde el nu are nicio treabă. Ești îndrăgostită? Suntem prieteni buni și în realitate, ne vedem destul de des, văd că te macină rău de noi. Ce mai vrei să știi? De când ai văzut că suntem prieteni ți-ai schimbat total părerea despre Never, îl menționezi in orice reply către mine. Gelozia e scârboasă, sa știi. Never o urăște. Dar tu ești obișnuită să fii definită de lucruri scârboase oricum.

Chiar te-ai simțit flatată că te bagă in seamă până când ai aflat de mine? sad Credeam că știai motivul...

"Probleme mele sunt ceva mai grave decât sa aleg culoarea la oja."
Fără puțină victimizare nu te simțeai bine rolling on the floor. Știm, dragă, știm, sunt destul de vizibile problemele tale de fulg.

Și nu-i nimic, fulg mic, se zice că a treia oară e cu noroc sad nu toți trebuie să avem bacul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Arrakis):

Era un tu impersonal.Nu te dezbracă numai pe tine.
Da,tipa își joaca rolul perfect. Vocea ei,inflexiunile(lipsa lor),privirea, atitudinea. femeia perfecta. Daca nu știai ca e psihoapata salivai la ecran.
Demonul din ea e incarcat de sex-appeal.E un demon inteligent si atractiv.E complicat când răul este atat de strălucitor.
Personalitatea cam din asta e alcătuită.Din comportamente, obiceiuri, convingeri. Daca ți le schimbi pe astsa, îți schimbi automat personalitatea.Comportamentul e o consecință a personalității.
Da, poți sa le falsifici, dar atunci nu e schimbare. Poti sa mimezi ceva ce nu simți sau sa pozezi in ceva ce nu ești, dar rămâi la fel.Nu te schimbi.People don’t change.Asta e ideea.
Da, normal ca nu poți schimba narcisismul.Nu despre asta era vorba. Putem avea o conversație care sa nu includă cuvantul asta?
"DAR alti oameni pot sa-si mai schimbe convingerile si sa-si altereze perceptiile. Pentru ca sunt deschisi sa invete astfel de lucruri. Narcisistii nu. Refuza categoric."
Pot sa-si alterneze percepțiile.Pot sa dobândească noi convingeri.Sau sa le modifice intr-o oarecare măsura.Dar nu se schimba.Nu devin altcineva.
Nu eu trebuie sa pricep, ci tu.
"Poti sa-ti schimbi modul de trai, poti sa-ti schimbi prietenii, poti sa-ti schimbi job-ul, poti sa dobandesti noi skill-uri si hobby-uri, poti sa reconsideri anumite lucruri superficiale gen stilul de imbracat sau look-uri, dar at core level nu te schimbi"
Pai da.Asta e ideea.Asta ziceam si eu.Si house.Dar imboldul ăla al tău de a ma contrazice mereu e prea puternic. Daca ma imbrac de maine numai in roz, îmi fac alți prieteni si ascult alt gen de muzica nu înseamnă ca ma schimb eu, ca fire, ca gândire.Se schimba doar lucrurile superficiale.O introspectie ar dezvălui același carcater.House nu se referea ca oamenii își păstrează mereu același stil vestimentar si același autor preferat.Ci ca in sinea lor rămân la fel.Predispusi la aceleași greșeli.Cu aceleasi defecte si aceleași calități.Asta spuneam si eu.Ca schimba niște lucruri banale e firesc.
"Foarte dramatice astfel de dezvaluiri. Pentru ca in faza de final tot traiesti cu impresia "vai, dar de ce te-ai schimbat asa" in loc de "ah, deci asta erai de fapt". People don’t change.They just become more of who they really are. Daca schimbarea e drastică si presupune mai mult decât cateva detalii vestimentare, dacă se refera la trăsături complet opuse, defecte care dispar peste noapte si calități care se nasc din neant, da, e fals. Oamenii nu se schimba in felul asta.Dimpotriva.Trasaturile lor devin mai pronuntate si masca mai opacă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dalmore):

Ca sa mi se strice ziua acum la propriu e nevoie sa moara o persoana si alte 2 sa între in spital.Si eventual sa-mi cada tavanul in cap.
Tare?rolling on the floor Te-ai gândit sa mergi la iUmor?
Crede-ma,o retardata ca tine nu îmi strica nimic,dimpotrivă,ma amuza.E nevoie de mult mai mult sa ma afecteze pe mine ceva.
Adevarul? Stiu,pe tine te frige. Daca ai zice adevarul potrivit probabil m-ar durea si pe mine.Dar tu te legi de ceva ce nu mai are importanta.
Tu îți dai seama cât de penibila ești? Nu ma stalkeresti, dar îmi comentezi la o întrebare pusa de dimineata, pe care ai văzut-o de atunci, dar ai așteptat ocazia sa te bagi in seama.Never nu-ți mai raspunde la mesaje si faci asta ca sa-l impresionezi?
Eu nu am relații de niciun fel.Cu atat mai puțin virtuale.Da, nu ma mira ca suneti prieteni. Jumatatea ta de neuron trage la jumătatea lui de neuron.Indragostita? De never? Da, la nebunie.
Nu mi-am schimbat părerea fata de el.E aceeași parere proasta. Faptul ca vorbește cu tine nu e in avantajul lui.Mai bine ar vorbi cu un copac.Are mai multe de zis ca tine.
Gelozia e scârboasă? Si tu la fel.Si da, in general sunt foarte geloasa.Dar când e vorba de oameni.Fiinte înzestrate cu discernământ si inteligenta.Tu si never nu va încadrați.
Flatata? Multi idioți ma baga in seama.Tu ești doavada.
E amuzant ca tu vorbești de victimizare. Daca as avea mai multă empatie, m-as gândi sa văd dacă nu îți pot obține un ajutor social.Pentru persoane handicapate.
Stai linistita, pisi(asa îți zice si never?).Nu toți trebuie sa avem iq mai mare de 50.Nu toți trebuie sa ne deosebim de maimuțe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dc nu i-aș răspunde?
Aa, da, și eu te iubesclove struck

Am văzut întrebarea de dimineață și eu habar n-avem rolling on the floor. Că eu stau non-stop online, ca tine. Nu-mi mai povesti de tine, nu ești atât de interesantă pe cât te crezi. Eu doar ți-am remarcat niste vorbe și mă amuză cum te contrazici peste tot, cât de inconștientă si smiorcăită ești. Spui tu că ești amuzată, dar disperarea cu care încerci să mă jignești te dă de gol, pisi rolling on the floor. Nu ne încadrăm, dar ne scrii romane și pe never mai aveai puțin și-l pupai in fund până ai aflat de mine. Hai, lasă, te iubim așa stricată cum ești, maimuțică love struck. Doar că vezi că talgerele se bat una de alta, nu de cutia cu gânduri. Dacă ți se pare că aia sună mai amuzant e pentru că nu ai decât niște pufarine acolo.

| acerr a răspuns (pentru Arrakis):

Ahh,discutii incinse intre voi doi! am citit tot, cred ca aveti nevoie de putina veselie, VA INTREB CAND ATAI RAS ULTIMA DATA

| acerr a răspuns (pentru Arrakis):

De ce nu sa r face? abuzuri sunt zilnic!

anonim_4396

"Eu nu am relații de niciun fel.Cu atat mai puțin virtuale"
Adica cum noi 2 nu suntem intr-o relatie virtuala? broken heart

Ignorarea doare mai tare decât sa-i hrãnesti. Tocmai asta si vor. happy

| Arrakis a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, asta si vor si au primit. O rautate veninoasa specifica.

anonim_4396

Inima aia franta ma face sa plâng...Nu știu, suntem? love struck

| Jus7t a răspuns (pentru Dalmore):

Ce mai știi de Caracal?

| Alfred0703 a răspuns:

PoundMeToo. Asta-i parerea mea laughing)

| impuls1 a răspuns:

Doar de bine, persoanele abuzate nu sunt singure

Întrebări similare