Imi plac foarte mult melodiile lui.Si el mi se pare un om si un artist fain.Imi plac mult melodiile:Te rog,Aripile, Unde, Pe umerii tai slabi, Acele, Imperfect,Antiexemplu, Berreta dar si celelalte. Face muzica de calitate si asta se vede.Imi place!
Sincer, nu sunt un fan, la inceput chiar puteam spune ca imi facea scarba caci toti fraierii (nu numai fanii) fredonau "Sub pielea mea" si era enervant.
Daca ar fi sa ne raportam la melodiile de acum, atunci cred ca am ajuns chiar sa-i apreciez oarecum munca. Spre deosebire de alte porcarii (Dorian Popa, Selly, manele) e chiar super.
Imi place Imperfect.
Imi place si vibe-ul ala de Hollywood Undead.
Daca ar fi langa mine i-as cere si eu autograf, e mai bun fata de altii care sunt trending la momentul actual.
Stiu ca e mereu in topuri la radio. Are voce buna, poate o fi si inteligent.
Ce nu-mi place la el este muzica pe care o scoate. Muzica lui, in general, se axeaza pe tema "iubirea de cuplu"... poate ii place lui aceasta tema, sau o face doar pentru ca aceste melodii intra in top. Deci, tema care este foarte comuna, ar fi un motiv pentru care nu-mi place muzica lui.
Un al doilea motiv este limbajul deseori cu conotatii sexuale.
Daca voua va place, ascultati, dar mie nu imi place.
Nu sunt cel mai infocat fan dar apreciez muzica de calitate.Imi place mult piesa Imperfect.
Îmi plac melodiile lui, parcă accentul Moldovenesc dă mai mult farmec. Iubesc "lacrimi si pumni in pereti"