Nu noi alegem de cine sa fim atrași, e de vina atracția fizică, nu știm viitorul, nu știm cum va fi in viitor relația, la fel și fetele ele sunt orbite de atracția fizică și aleg tot felul de gorile, rațiunea umană e iarba
De ce unii sau majoritatea barbatilor. Cum e, unii sau majoritatea? Ai făcut tu studiu statistic, sau ți se pare. Dacă tu nu îți găsești bărbatul, dai vina pe unii sau pe majoritatea?
Ia-o invers.
De ce femeile cuminți aleg bădărani care se exprimă cu pumnul?
Oare băieții cuminți nu vor tot fete cuminți?
Și mai gândește-te și care sunt femeile care aleg bărbații cuminți.
Îți zic eu. Alea care nu mai găsesc playeri disponibili.
Realist vorbind, în societatea noastră dacă vorbim despre relații, femeile sunt cele care își permit să aleagă.
Bărbații trebuie să se dea peste cap de obicei ca să-și dovedească valoarea.
Intr-adevar genul asta de barbati sunt suboameni si merita sa fie înjosiți de societate, dar tu ai ignorat o chestie foarte importantă în observația ta. Nu știu dacă ai ignorat-o intentionat sau neintentionat. Acele "femei rele" sunt cel mai probabil foarte atractive fizic si de asta acei barbati se "pun in genunchi" in fata lor fiindca sunt disperati.
Cat despre "femeile bune" care sunt batute chiar nu pot sa ghicesc vreo explicație, dar am impresia ca acele femei sunt mai putin atractive si probabil tocmai de asta sunt si batute. Acei barbati stiu ca nu pot mai mult dar sunt frustrati ca sotia lor nu e mai frumoasa asa ca prind ură pe ea. Nu stiu cat de adevarat e asta, e o banuiala doar.
Doar anumiți bărbați se comportă așa cu femeile alea - se pun in genunchi pentru una de genu, le cumpara flori, cadouri scumpe,
Femeile astea - femei rele, nesimtite, infidele - cad leșinate după bărbați cu care se și bat amândoi.
Femeile astea - femei rele, nesimtite, infidele - sunt ca un cancer pentru bărbații pe care îi vor ele, ăia cu care se și bat și bărbatul nu poate scăpa de ea.
Pentru că pentru ei acele femei reprezintă o provocare. Provocarea de a le intra in gratii, de a se aventura cu ele in necunoscut.
Acelor bărbați poate le place să fie dominați iar acele femei au majoritatea o personalitate intimidanta față de fetele cuminți care sunt percepute ca fiind submisive.
Întreaga societate e așa, cam așa sunt romanii și tiganii in zilele noastre, primitivi și needucați! Omul bun e luat de oaie și cel rău și gunoi apreciat, asta că majoritatea sunt gunoaie! Sa fii și creștin mai rău îți iei bullying! Nu e vorba de bărbați, asta e societatea noastra, educația noastră atât putem!
Userul sadrian ar trebui internat numai răspunsuri inutile și absurde da, aberează! Omul bun mereu va avea de suferit într-o societate de cocalari și de needucați maneliști, drogați și bețivani!
AndrewTate7789 întreabă: