| fancenajyah a întrebat:

Ce parere aveti de cei care se lauda cu au joburi bune? Chiar daca ai unul nu inseamna ca esti si destept ted bundy era puscarias si era cu mult peste toti programatorii si inginerii daca bagi un programator in puscarie nu il duce mintea sa evadeze cel putin nu pe toti.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce te macina pe tina grija de altii si nu de propriile tale probleme?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și eu am un job foarte bun ai mă mândresc cu el.

| VoidEternal a răspuns:

Să înțeleg că tu aspiri să fii ca Ted Bundy?

A avea un job bun e o realizare. Și oamenii se bucură de realizările lor. Nu știu care-i dilema ta.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă modelele tale în viață sunt criminalii în serie, cred și eu că te enervează oamenii care au reușit să facă ceva bun cu viața lor.

| fancenajyah explică (pentru johnnny123):

Ce sa fac ma bun? Munceste pentru el, nu mi aduce niciun avantaj mie si oricum pe cine intereseaza un amarat de inginer? De ted bundy stie toata planeta si culmea chiar e admirat pentru iq lui

| johnnny123 a răspuns (pentru fancenajyah):

Este clar că ești o persoană echilibrată psihic dacă ți se pare că Ted Bundy este mai de admirat decât un om bine pregătit și cu un job bun.

| Madaxo97 a răspuns:

E normal să se mândrească cu jobul lor dacă este unul bun si au muncit și învățat mult să ajungă acolo. Și tu dacă ai munci din greu sa te califici pentru un job mai bine plătit sigur ai fi mândru și ai vorbi despre jobul tău cu fiecare ocazie.
Cat despre Ted Bundy, cine a zis ca era mai deștept ca un programator sau inginer? Avea un IQ mare dar nu era calificat pentru nicio meserie, nu stia sa facă nimic, era un criminal în serie psihopat și manipulator, dacă era atât de inteligent, nu ar fi fost prins niciodată.

| 1onur a răspuns:

Ted Bundy?laughing) păi ăla ce le făcea la oamenii nu mai meserie și muncă cinstită nu avea ălalaughing) ce comparație Doamne Dumnezeule ferește mai este si asta cum ai tras tu concluziile astealaughing cum ai ajuna de la un muncitor să-l compari Ted Bundylaughing)

| 1onur a răspuns:

Ăla era un criminal Psihopat sociopat ăla avea ce avea numai cu femeile le viola le omora in așa haluri că n-am putut să mă uit la tot filmul și crimile pe care le făcea a băgat ăla o Groază in mine...nici nu știu cum să terminat filmul culmea că actorul care îl judecă pe Ted Bundy era Zack Efron))) din High school muzicăl ce a ajuns si zack ăsta bă)))

Deci tu preferi un criminal fiindcă știa cum să omoare oamenii și săle ascundă cadavrele e victimelor lui adică ăla pentru tine ce este mai exact? Un idol sa ce? Dece îl verenezi și admiri atâta pe Ted Bundy ăsta ce vezi atâta de uimitor la el? Inteligența la cum își omora victimele? La cum își ascundea cadavrele și ce la făcea la oamenii asta adimiri tu la un astfel de "om"? Unde vezi tu umanitatea in monstru ăsta de ai ajuns să-l compari prin tot absurdul și prostia cu in simplul muncitor Eu am leșinat de ras la întrebarea sunt curios ce-i atâta de minunata la Ted ăsta pentru tine del vezi atâta de inteligent si grozav

| TimberWolf a răspuns (pentru suntserios):

Tot programator?