și eu țin cont de unde se găsesc mai ieftine pentru că atunci când mergi să faci cumpărăturile săptămânale și cumperi de 200-300 de lei, se simte diferența de 1 leu minim per fiecare produs
Dacă ai un salariu e și normal sa te uiți la preturi sa iei mai ieftin. Eu dacă vreau sa cumpăr acel produs, pur și simplu nu ma uit la bani.
Probabil pensionarii socotesc la centima asa, ca nah cand dai juma' de pensie pe medicamente chiar trebuie sa faci economii masive si sa te multumesti cu ce e ieftin ca sa poti supravietui.
Tineretu nu se zgarceste in halul asta decat daca venitul lunar e format din salariul MINIM pe economie.
Restaurante de lux si mancare proasta?
Hai sa fim seriosi, nu oricine calca pe acolo sa dea minim 150 ron pe o friptura si un desert si 15 lei pe o apa la 250ml
Aia de isi dau cu parerea despre restaurantele de lux abia au fost la restaurant tip cantina 15 lei meniul zilei - o zeama de cartofi si un snitel amarat imbaiat in ulei
Nu am nici o parere e problema lor e o risipa de timp si energie sa dau cu parerea de viata altora sa ma transpun in modul lor de a gindi, daca asta le face bine e treaba lor e viata lor, dar despre mine pot spune ca ma bucur ca lucrez in comert deoarece pe linga faptul ca imi place meseria ce o am si cum nu am salar de deputat sau senator, imi place sa profit de reduceri si promotii, dar bineinteles cumpar doar ce e necesar nu cumpar ceva doar de dragul ca e mai ieftin.
Depinde de situatie, dar un produs de exemplu cu 50 de bani -1 leu mai ieftin, daca cumperi cantitate mai mare 5-10 bucati se simte, adica nu cred ca tu cumperi 1 conserva cu fasole. A 2-a zi faci la fel la cumparaturi si tot asa. la finele lunii ajunge cu zeci de lei bune economisite pe acelasi calitate/cantitate.
Buna totul in ziua de astazi se rezuma la banii uneori fara sa ne dam seama multi dintre noii facem asta cand sti ca poate in acel moment nu ai suficienti banii pentru ati permite anumite lucururi putin mai scumpe fata de altele sunt de acord cu tine sunt persoane care se zgarcesc pentru te miri ce dar cand este vorba de alcool sau tigari nu se pune problema ! Acum putin timp eram prin apropierea unei patiseri si sincer chiar nu aveam mai deloc bani la mine si imi eram si putin foame si voiam sa imi iau ceva dulce faza tare este ca din cauza ca nu am avut 50 de bani nu am putut lua ceea ce voiam si atunci mi-am cumparat cu totul altceva cu asta am spus tot...