Eu cred ca de fapt undeva foarte adanc in inima lor sunt persoane sensibile, atente...
Tu crezi ca merita in ziua de azi intro lume plina de tarfe pe interes material si de curvari sa fi sentimental? mai bine indiferent, rece, nu te implici in nici o relatie serios si e ok, mai bine esti singur/a si e mult mai ok
Sunt fel și fel de oameni. Nu am nici o părere...nici negativă dar nici pozitivă.
Nicio parere, insa este mult mai bine decat sa tot vezi prin lume homosexuali care se au ''bine'' intre ei cu atractie sentimentala foarte complexa!
O părere nu prea bună, pentru că pur și simplu nu sunt compatibili cu mine iar un astfel de om mă întreb cât de mult poate ajunge la acea fericire, satisfacție spirituală, ca să spun așa. Oamenii mai sentimentali dețin un grad afectiv mai ridicat, iar un asemenea om este și mai dinamic în "interior"(ceea ce este în interiorul său are nuanțe mai vii), se bucură mult mai mult de momente frumoase, se atașează mai repede de unii oameni, dar și suferă mai mult iar asta le poate aduce mult rău vieții lor(dacă știi cum să te folosești de faptul că ești sentimentalist până și momentele mai neplăcute reprezintă o piesă a frumosului, aici adevăratul urât constând în a nu simți nimic. E frumos să vezi culori chiar dacă sunt ele reci, oricum e mult mai bine decât să vezi doar gri, iar asta e strict opinia mea) și dau semnificații anumitor aspecte din viață care din punct de vedere rațional nu au vreuna dar acelea le fac viața lor mult mai frumoasă. Doar un om cu adevărat sentimentalist poate înțelege ce am spus aici.
Sunt extem de enervanţi în tentativa lor de a arăta cât de duri sunt ei, deşi au nişte suflete sensibile.
MaximovGeorgiana întreabă:
Anonymus101 întreabă: