anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți de comportamentul celor de la școlile de șoferi?
Ma refer la comportament, in sensul in care mulți nu au comportament. Pretind respect dar nici măcar nu știu ce înseamnă cuvântul respect.
As vrea sa "aud" cât mai multe păreri, si experiențe neplăcute.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Toata lumea e stresata in ziua de azi abia mai prinzi unul bun

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Asa cum zici... (y)

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Te referi la instructori?
Daca da... atunci, as zice ca si-au mai pierdut si ei din rabdare de-a lungul timpului. Pana la urma pentru ei, cel care conduce, este un produs (oarecum). Ia permisul sau nu ia permisul.
Dar nu sunt toti asa, iar majoritatea care sunt, ma gandesc ca nu au fost asa la inceput.

Il tin minte si acum pe instructorul meu... nu avea nicio treaba pe acolo prin masina. Se ducea pe bancheta din spate (in timp ce conduceam), fuma, injura pe la altii, nu prea avea el treaba. Dar de facut treaba si-a facut-o. Daca nimerea cineva sensibil cu firea la el, renunta din prima zi laughing

Daca te-ai referit la cei care sunt inscrisi la scoala de soferi... in general au respect, pentru ca nu prea stiu ei cu ce se mananca (daca nu dau de permis iar).

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Da, la ei ma refer. La o "radiografie" de-a mea pot sa zic ca instructorii cu care am avut de a face, au citit doar cartea de legislație, si cam atât.
Storc de nervi pe un tânăr aflat la început de drum. Nu știu sa încurajeze dar stiu să-și bata joc.
Eu o vad ca pe o mare răutate din partea lor.
De ce ma? De ce isi bat joc? Asta e singura satisfacție pe care le-o aduce meseria mult visata de ei?

E înjositor ceea ce fac multi dintre ei.
Puțini sunt citiți si înțelegători.

E un mare defect pe care nici măcar nu vor sa audă ca trebuie măcar revizuit. Dar'mite sa "se lase de el". Hm... pentru ei e chupa chups sa își bata joc. Nici nu știu ce sa mai zic de ei.

Educația. Fără ea e anarhie.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

S-a luat un instructor de tine? big grin

Da frate. Si nu mi s-a părut normal ca pe banii mei, pe barba mea, vorba aia, sa fiu luat de fraier.

Le lipsește cu desăvârșire educația elementară. Nu ma refer strict la instructori, că educația pe care ei nu o au o poate avea măturătorul.

Dar când își flutură ei mâna amenințator si urla ca la un tâmpit, mai ca iti vine sa-i plesnești.
Nu e vorba ca eu am intrat si nu m-am purtat respectuos, ci ca din prima secunda si-a dat ifose pana când m-am enervat, am tras pe dreapta si i-am urat drum bun mujicului. Un senior fără scrupule.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate. Dar o sa dai mereu de astfel de persoane, nu numai in randul instructorilor. Nu trebuie sa fii asa de revoltat pe ei, ei nu realizeaza ca fac asta, adica nu se pun in locul tau sa vada cum te simti. Da-i incolo.

Imi pare rau pentru cele intamplate, nu... prea stiu cum as putea sa te ajut mai mult. Daca vrei sa continui tot la el... iti urez bafta.
Odata luat permisul nu o sa te mai intalnesti niciodata cu el big grin
Bafta si la examenwinking

Mersi!

Vezi ce înseamnă să fii om bun?
Cuvinte frumoase dăruite "degeaba", sau gratuit, cum vreți.

Bine spui că nu realizează, aici deja bănuiesc că cel rău și - a introdus, ca sa nu spun altcumva, coada in ei, si-i manevrează.

winking

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca am auzit ca unii mai tineri au fost si loviti.
Desi am facut doua scoli de soferi, una pentru B si alta pentru C nu am avut "privilegiu" de asa ceva, ca zbura din cattegoria instructorilor imediat.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ai auzit de zicala: Sunt oameni buni, oameni rai si soferi? Se refera la soferii de meserie.
Totul se datoreaza cererilor mari, iar acestia profita. Unii dintre ei sunt needucati.

| anonim_4396 explică (pentru CodrutElian1990):

"Vizitiul prost bate calul bun" si aceștia ii descrie foarte bine.

Ma întreb cum ar fi ca la fiecare păcat să-i trasneasca un trăsnet? Ar fi mai multa liniște. Mai putina hoție, mai puțin din toate relele.