S-a gasit cine sa se ia de vloggeri,, marele geniul al lumii, e invidios ca internetul a ajuns sa fie peste televiziune de ceva ani incoace, invidia cand e mare, nu ai ce-i face.
Capatos cu siguranta pentru ca el poate sa reflecte lumina cu podoaba lui capilara pe cand acesti vloggeri consuma resurse inutil.
Am vazut disputa aceasta. Ii dau dreptate lui capatos doar cand s-a legat indirect de "provocarile nebune",pe care vloggerii romani la fac din ce in ce mai des. Eu de asemenea le consider o prostie.
In rest,tot ce a spus Capatos e o prostie, si e mult mai amuzant ca ceilalti il urmeaza ca oile(la adulti ma refer); cineva chiar a spus "Daca Capatos nu mai fumeaza din cauza vloggerilor, nici eu nu mai fumez" sau ceva in genu.
Ma rog, nu prea fragventez nici televizorul, nu mai am asa ceva de 2 ani la mine in camera si nici vlogging-ul romanesc(ma refer la canalele mari gen Mickey Has, Bianca Adam, Ilie's Vlogs etc...), dar o sa raman de partea vloggerilor.
Da, e destul de amuzanta faza cu renuntatul la Coca Cola pentru ca apare Ilie pe doza... :-))
Buna. Mie mi se pre o discutie fara sens. De ce? Deoarece Capatos nu are niciun drept sa se lege de Vloggeri. Sunt niste copii/persoane minunate care chiar fac ceva cu viata lor. Nu multi stiu cata munca presupune un videoclip. Ore de filmat, de editat, scenariu, dovezi. Plus ca pentru anumite videoclipuri trebuie sa tii cont si de conditiile meteo. Nu prea poti schimba vremea in functie de cum vrei tu si ai timp sa filmezi.
Eu sunt de partea Vloggerilor. Tu?