Ți se pare. E o afacere mare, care nu ar rezista dacă nu ar satisface clienții.
Sunt total de acord, cumpar de la ei de cand i-am vazut prima data la tv si sunt multumit, iar cand am avut nemultumiri am sunat la ei si s-a rezolvat problema putine produse am luat si s-au stricat repede dar nu le-am returnat pentru ca au fost ieftine si singurul lucru mai ridical la pret a fost un telefon de 450 ron care m-a tinut 2 ani si apoi sa bulit sistemul android dar prea tarziu garantia lui era de 2 ani deci ..in rest totul ok deci sunt de acord daca nu satistaceau nevoile clientilor nu ar fi rezistat pe piata mai degrama mi se pare o tampenei casa se monede care facea reclama ca dau monede " gratis " ( doar platesti 15 lei trasnportul ) cu regina maria am luat 3 monede de la ei si 1 din ele am platito de 3 ori si inca mai primeam apoi email de la ei ca nu am platit moneda pana i-am sunat si i-am amenintzat ca ii dau in judecata. ..in fine eMAG e ok cred
Avand in vedere ca... am cumparat lucruri si mi-au ajuns... nu am de ce sa ma plang.
Foarte buna. Am comandat de ei de mai multe ori fara probleme, si cand am fost am facut retur si am primit alt produs sau banii inapoi.
Nu e nevoie sa ghicim, exista date concrete si publice despre cei "2 bani" pe care ii face emagul.
Cifra de afaceri 2020
6.721.624.852 RON
Anterior: 4.559.413.123 RON
Profit Net 2020
107.325.341 RON
Anterior: 49.548.545 RON
Angajati 2020
3088
Anterior: 2.478
Mi se pare ca nu mi-am luat nici o teapa de la eMAG
chiar mi-am cumparat 4 acumulatori... SCUMPI si unul dintre ei nu a dat nici un semn de viata, si i-am luat prin eMAG, dar nu de la eMAG, iar dupa 2 telefoane, firma vanzatoare mi-a inlocuit acumulatorul defect fara nici o chestie
iar la telefon am insinuat ca or sa mi-o traga, iar operatoarea mi-a spus ca SIGURRR o sa si-o asume, si chiar au facut-o
si le-am mai si dat rating bun, acumulatorii au venit sigilati, trebuie sa iei in considerare ca orice mai e defect, si daca iti cumperi rahat Apple (care sunt scumpe dar "perfecte")
aplicatia nu o folosesc... daca la asta te-ai referit
EMag este cel mai speculant jucator de pe piata, cu increngaturi ciudate in sistem si practici incorecte. Majoritatea produselor de acolo sunt peste media de pe piata, exista si anumite dealuri bune, dar numai pentru cine se pricepe sa caute si sa compare.