| Malvina24 a întrebat:

Ce parere aveti de emisiunile difuzate in prezent la televiziune? Multumesc pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| PisicaAristocrata a răspuns:

Sunt foarte dezamagita de ele.Am impresia ca se vrea indobitocirea in masa a noastra, a romanilor.Si ma amaraste grozav cand mai aud ce rating-uri mari au...asta inseamna ca multi, foarte multi dintre noi le urmaresc constant.Atata timp cat cifrele audientelor nu vor scadea, emisiunile astea de doi bani vor continua.Si nu sunt difuzate candva, dupa 12, 11 macar.Ci dupa-amiaza, cand se uita si copiii. Ce vor invata acesti tineri? Ce se va alege de cei care, de la nici 16 ani, au drept model in viata pe sexy braileanca sau Botezatu? Nici nu vreau sa ma gandesc. M-am intrebat si eu de multe ori ce poate fi interesant, atat de interesant, sa vezi toate usuraticele semidezbracate sau toti tipii de bani gata care se lauda cu ultimele cuceriri.Cu ce te alegi dupa ce-i asculti? Te face fericit? De unde placerea asta nemarginita pentru prost gust, pentru superficialitate, fite, incultura?

12 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sunt facute pentru rating.

| Puiutz a răspuns:

O du-te du-telaughing
Aproape toate prostii!
Hai ca sunt cateva care imi placbig grin, dar nu multelaughing.
Alea de la Kanal D... straight face vai si amartongue.

Ce imi placethinking Schimb de mame, Te pui cu blondele, Pariu cu frica si de abia astept Dansez pentru tinelove struck.[acestea imi vin in minte].
Eu la acestea ma uithappy.
Restul sunt pierdere de timp...nu inveti nimic din ele. Si in plus sa ii vezi cum se rup, Bahmu sau altiilaughing:-si mai bine nuwinking.

| DeeeaA a răspuns:

Buna...pai eu cred ca cea mai tampita emisiune din tara asta e aia a lui dan diaconescu

| kukubau a răspuns:

De prost gust!

| Me,myself & I a răspuns:

Sunt varza...

| gloria a răspuns:

Marea majoritate sunt realizate doar pentru audientahappy emisiuni educative nu prea mai sunt sadce am putea oare invata din scandalurile emisiunilor de genul dan diaconescu, acces direct sau bahmu? nimichappysi cel mai rau ma deranjeaza ca-s regizate si nici nu mai stii ce sa crezi laughing prefer sa ma uit la un documentar sau pentru divertisment sunt multe clipuri de youtube unde razi pana nu mai potilaughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Foca_4528 a răspuns:

Buna!
Multe sunt intamplari fictive gen: Adio dar te iubesc, Sa te prezint parintilor etc.
Emisiunile gen : Happy Hour, Duminica in familie etc... Sunt emisiuni "ok".
Emisiunile gen : Acess direct, Dan Diaconescu Direct, La sueta cu Bahmu, Povestiridenoapte, Un show pacatos etc. Sunt emisiuni de scandal!

Eu urmaresc : Agentul VIP, Happy Hour, mai multe emisiuni despre sport.

Sper ca am raspuns bine!

Paa wave! O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

95% din acestea sunt, sunt, dupa parerea mea, niste porcarii de 2 bani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea sint rahaturi brute, neprelucrate. Macar occidentul a invatat sa ambaleze frumos rahatul, sa-l coloreze si sa-l parfumeze. Dar aici este servit in stare naturala, neprelucrat si urit mirositorwinking

| Iulia_9015 a răspuns:

Aiurea...nu-mi plac