| Fuxy a întrebat:

Ce parere aveti de fata asta? http://www.youtube.com/watch?v=4aI4SRlqkbU
Ati patit si voi asa?

Răspuns Câştigător
| sissy a răspuns:

Eu cand aveam 4 ani eram in parc si am vazut un leagan dintr-o scandura prins de un copac rolling on the floor. Am alergat sa ma pun pe el si cand m-am pus am cazut pe spate. laughing

6 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Saracuta happy Am patit si eu de cateva ori asa.Cand eram mai mica mama facea placinta la cuptor si eu de abia invatasem sa merg si ma tineam de tot ce imi era in cale si deodata am pus mana pe cuptor si m-am fript laughing Norocul meu este ca nu mi-a ramas cicatricea acea happy

cami
| cami a răspuns:

worried ma asteptam la altceva pentru partea de sfarsit. Este un copil.happy Parca am patit-o o data sa cad dupa masa.

| BUBULINA a răspuns:

Vaiiiiii parca m-a durut si pe mine
eu mi-am sprt capu de 2 ori la jocul ala, tara, tara vrem ostasi
mi-am rupt mana
eheeee

auran
| auran a răspuns:

Eeee, si eu cred ca am cazut de mai multe ori in cap... dar, in ziua de astazi nu se pune...

| JustMeFlory a răspuns:

Saracuta!sadAm patit cand eram mai mica, ma impedicam de fiecare data, de oricelaughinglaughing...Mai tin minte ca am cazut si in beciul lui bunica'mea si era destula distantalaughing

| Elly4all a răspuns:

Fratele meu se juca cu tata iar el statea pe spatele lui, dar dintr-o data l-a scapat pe fratimiu cu fundu pe reseu rolling on the floorrolling on the floor.saracu chiar si acu mai are semnu'rolling on the floor.
Cat despre mine da am cazut de mai multe ori