Daca au apucaturile unui barbat inteligent si educat, sunt misto.
Desi ar trebui sa fie totusi feminine in ceea ce priveste mersul, aranjatul, tonul pe care vorbesc, postura in general.
Daca au 1.60 si 80kg, mustata vizibila, par pe picioare, scuipa pe la toate colturile si isi baga organu' lipsa dupa orice fraza, nu vreau sa stau de vorba cu asa ceva. Nu sunt nici macar cu apucaturi de barbati, ca barbatii ok nu sunt atat de gretosi ca ele.
Mai exact, la ce faci referire? La stilul vestimentar?
Să știi că nu le-am judecat niciodată, nici măcar atenție nu am acordat acestui detaliu. E-adevărat, pot numără pe degete, câte am intâlnit, dar unele chiar merită admirate, din alte puncte de vedere, nu neapărat pentru stilul... Fashion.
Mă irită, mai mult, cele care adoptă un stil elegant, arată delicat, dar au un limbaj indecent, in special in public.
Pai parerea e ca ele si-ar dori sa fie barbati de fapt, cam asa fac transexualii care nu au devenit asa.
Dar unele se simt bine si asa in corpul lor chiar daca au apucaturi de barbati, altele nu se simt bine in corp de femeie, depinde.
Bravo lor, avem nevoie și de caractere puternice
Nu doar păsărici masculine care își plâng de milă și victimizează din orice
Nu stiu in ce mediu traiesti, dar ti-ar face bine sa iesi de acolo
Mi se par ciudate si scârboase, poti avea un caracter puternic fara a fi nevoie sa te comporți ca un barbat, ca femeie e important să-ți păstrezi feminitatea.
Cine zice asta? Societatea care creiaza trenduri boschetaresti?
Lumea, adică majoritatea care habar nu au pe ce planetă trăiesc și judeca efectiv orice fara argumente?
Ho ca nimeni nu a zis nimic de tine.
Lumea se refera la rroamele alea care injura ca la usa cortului si vin cu pipa la ele sau babele cu mustata care se bat pe o bucata de branza la piata.
Tu esti fratiorul nostru drag.
"Cine zice asta? Societatea care creiaza trenduri boschetaresti?"
Pai tot societatea creeaza si femei barbati, lipsite de feminitate, asta pentru ca primesc prea multa atentie si li se sufla in c*r toata ziua, bine si ele sunt reduse dar asta e partea 2-a.
Femeia ideala in viziunea mea e inteligenta, puternica si e si feminina, are inocenta aia, uita-te la Camille Vasquez, e exemplul perfect.
Camiille aia e urata cu spume. Daca nu stiam ca e femeie credeam ca e femeie trans
Evident, au stat prea mult intre barbati, alea stiu numai "barbati". sunt afectate psihic.
Bravo lor, sper sa se inmulteasca. Daca nu nu iti place un om il eviti, daca stai sa pui etichete si sa barfesti problema e la tine ca te preocupa asa mult o categorie de oameni care clar e nivelul tau daca vezi asa ceva frecvent in jurul tau
Exista și aspecte pro exista și aspecte contra
Uneori fiind femeie mai trebuie sa iasă și bărbatul din tine din când in când. Asta este tot ce pot spune acum.
eveline_9271 întreabă:
MorcovMajestic întreabă:
anonim_4396 întreabă: