Nu. E in stadiu beta. Din cate am inteles accelerarea hardware e dezactivata implicit asa ca mi s-a parut un motiv bun pentru care n-are rost sa-l incerc. Poate cand se va lansa versiunea finala. Mai astept putin(vreo juma' de an) si se lanseaza IE9. De ala voi avea nevoie. Tind sa cred ca "vom" ---fara a fi nevoie de alte browsere, deoarece noul IE va avea in sfarsit de toate(din cate se spune). La ora actuala le sfideaza pe toate celalte browsere. Si inca n-a aparut o versiune alpha... dar beta. Ce am vazut pana acum au fost doar platform preview-uri. Microsoft lucreaza greu, lent, dar poate cine stie--o sa merite.
Daca tu l-ai incercat(Firefox 4 B1) si ti se pare(in afara de interfata) imbunatatit (considerabil) fara de versiunea 3. 6. 6 atunci asta conteaza. Parerea ta. Nu a majoritatii. Ca tot dupa parerea majoritatii a pierdut si IE mult teren. De cand cu IE8 cam pierde degeaba. E un browser suficient de bun. Era IE6 a luat sfarsit din 2007. Unii avand sechele de la IE6(vreo 6 ani 2001-2007) nici nu mai incearca IE. Singurul motiv pentru care-l folosesc multi utilizatori e pentru a descarca alt browser, cel mai des Firefox.
Eu folosesc "Safari".
E super bun si de viteza nu mai vorbesc.
In FireFox, nu prea mai am incredere pentru. ca incepe sa faca figuri si la viteza lasa de dorit.
Downloadeaza Safari si cu siguranta vei fi absolut surprins. . :*