| Golyat18 a întrebat:

Ce parere aveti de homosexuali? Cum ar trebui sa ii privim noi heterosexualii? Nu vi se par #ebuni acesti oameni daca prin comportamentul lor sunt impotriva standardului normal? Chiar puteti intelege doi baieti care se mai##taresc ca niste fetite? Sau doua fete care arata exact ca niste barbati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Impotriva standardului normal". Normalitatea e un concept relativ, definit de majoritate.Nu esti cu nimic mai bun daca esti "normal".Nu, nu-i pot intelege, pentru ca eu am o alta gandire.Dar îi pot accepta.

19 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

E, sunt oameni şi ei...

| CharmingCryCake a răspuns:

. și dacă fac asta, ce, te-au rănit la corazon?
ce te f.ute pe tine grija lor?
heterosexuali, homosexuali, p.ule, pi.zde
atâta dramă pentru nimic.
nu suntem toți la fel, înțelege tu asta!
cum ar trebui să îi privim?
de parcă cine știe ce hidoşenii periculoase sunt și trebuiesc eliminate din minunata noastră lume plină cu floricele pe câmpii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca te uiti la naruto, cum e sa lupti impotriva standardului normal al oamenilor care nu se uita la animeuri? Tie ti se pare normal sa faci lucrul asta? Cam asa e si logica ta.
Probabil esti prea mic si nu intelegi ce inseamna dragostea si sexul. Vezi tu, oamenii adulti fac sex, e o nevoie umana de baza. Homosexualii simt placere pentru sexul opus, asa ca de ce sa nu se iubeasca? Pentru ca nu vrei tu? Nu ti se pare ca esti cam egoist si inchis la minte?

| SG1995 a răspuns:

Bitte meine Freund, defineste normalitatea, si atunci o sa fiu de-acord cu tine.

| Freya1 a răspuns:

Nu am nimic cu ei atata timp cat nu ma afecteaza pe mine.
Fiecare isi asuma ce face si is trage ponoasele daca e cazul.

| Golyat18 explică (pentru SG1995):

Sincer eu cred ca ei sunt liberi sa faca chestia asta. Findca ei se nasc cu treaba asta dar ar trebui tinuti sub control, adica:
-Sa nu ii lasam sa se casatoreasca legal
-Sa nu ii lasam sa adopte
copii
-Si sa ii aratam mereu cu degetul si sa ne izolam de cei care sunt "pe fata homosexuali"

Nu putem accepta ca normal un om care merge dezbracat pe strada chiar daca nu ne face un rau fizic ni - l face psihic.

| Golyat18 explică (pentru anonim_4396):

Nu ma uit la naruto. Dar am vazut ca multi au anime-uri si atunci mi-am pus si eu.
Cred ca nu vrea nimeni sa-mi vada fata plina de cosuri.

Sa stii ca am 18 ani si sunt heterosexual

Cine e acela ce scrieri are?

| mgtow a răspuns:

Parca sant drogati de au ajuns asa

| SG1995 a răspuns (pentru Golyat18):

De-a vad ca esti prost si semnalizez, dar felicitari pentru gandirea excrecabil, banuiesc ca nu cunosti cuvantul sarcasm.

| Golyat18 explică (pentru CharmingCryCake):

Ti-ar place sa vezi oameni dezbracati pe strada?
Nu ai lua masuri?

De ce is prost?
Ca judec normal?
Ce echilibru poate fi intre doua persoane de acelasi sex? Nu -ti dai seama ca e anormala aceasta iubire chiar daca in restul lucrurilor nu sunt psihopati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Golyat18):

In primul rand trebuie sa intelegi ca nu toti homosexualii se nasc homosexuali. Stiinta afirma ca unii au o predispozitie genetica, iar altii devin homosexuali datorita mediului.
Da, sunt liberi sa se iubeasca.
Si trebuie controlati... de ce?
Tu realizezi implicatiile de ordin legal ale faptului ca ei nu se pot casatori? Ca nu pot lasa mostenirea celuilalt in cazul unui deces?
Si de ce sa nu adopte copii? Nu te judec nici eu, dar iti cer o informatie. Atunci cand afirmi ceva trebuie sa sustii cu argumente.
Imi pot demonstra rapid ca tie nu iti pasa nici negru sub unghie de copii ci doar sa ai o pozitie contra homosexualilor.
Crezi ca un copil tinut in casele de copii, batut de personalul care ar trebui sa aiba grija de el (asa cum se intampla in majoritatea cazurilor), fara nimeni care sa ii arate ca il iubeste, sa il imbratiseze, fara prieteni adevarati, fara o pregatire profesionala si aruncat in strada la 18 ani o sa aiba o viata frumoasa? Fara un leu in buzunar, fara o pregatire profesionala? Pune-te in locul lor doar doua secunde.
Dar tie nu iti pasa de lucrul asta, iti pasa doar sa pui niste conditii extrem de stupide unor oameni pe care nu ii cunosti. Punete in locul acelor copii care poate VOR sa fie adoptati de orice persoana care le poate asigura dragostea si un trai decent. Realizezi ca le ingradesti si lor drepturile UMANE?
https://www.youtube.com/watch?v=nFcnZWdZRK0

| SG1995 a răspuns (pentru Golyat18):

Cand imi definesti normalitate o sa fur premiul Nobel si ti-l voi ti voi face cadou.

Daca toti am fi asa nu ar mai exista frumsetea femeii si nici cea a barbatului.
Cu cat trece mai mult timp cu atat sunt mai multi.
Daca o sa ajungem toti asa o sa dispara rasa umana.
Eu nu am spus ca trebuie interzisa homosexualitatea ci doar ca nu trebuie promovata.
Dupa cum ai spus tu "nu toti se nasc cu asta unii devin asa" tocmai de asta trebuie sa nu ii invatam pe copii ceva ce e o boala si e impotriva rasei noastre.
Bine inteles ca i-ar fi mai bine unui copil la niste homosexulai decat torturat intr-o casa de copii, esti pe principiul "decat sa dai in cap mai bine furi" da intr-adevar asa e dar ca sa avem o societate dezvoltata trebuie sa alegem ce e mai bun nu ce e mai putin rau.
Cum e sa ai doua mame sau doi tati?
E normal pentru copil doar pentru ca se iubesc doi bolnavi?

anonim_4396

,,Daca toti am fi asa nu ar mai exista frumsetea femeii si nici cea a barbatului. '' Asta e cea mai mare prostie. Exista zeci de mii de homosexuali si au existat din cele mai vechi timpuri homosexuali si asta nu impiedica si nu a impiedicat vreodata pe nimeni sa aprecieze femeia si barbatul si sa-si vada linistiti de vietile lor.
Rasa umana nu o sa dispara, din nou o prostie imensa folosita doar de oameni incluti. In 1800 pe planeta asta traiau 1 miliard de oameni, acum, dupa doar 200 de ani suntem 7, 6 miliarde de oameni si crestem mai repede ca oricand. Doar intre 2000 si 2010 populatia lumii a crescut cu 700000000 de oameni si va creste mai repede ca oricand. Si nu putem face mare lucru sa oprim asta. Deci daca vrei sa iti faci griji in legatura cu ceva, fa-ti in legatura cu asta.
Da, unii devin homosexuali. Si crede-ma ca nu devin pentru ca vad homosexuali. Gandeste-te putin logic, majoritatea homosexualilor au crescut in familii de heterosexuali si manifestau tendinte specifice inca din perioada prescoalara, deci expunerea la homosexualitate ca sa iti modifice propria orientare nu e un factor hotarator nici pe departe. Sunt factori pe care stiinta nu ii cunoaste exact.
Homosexualitatea nu e o boala psihica, oricat ai vrea tu sa crezi asta. Probabil nu stii ce e aia boala psihica si foloseste cuvinte pe care nu le intelegi ca sa sustii o prostie. Oamenii homosexuali sunt perfect normali, nu e afectata socializarea, nici procesele cognitive, nici personalitatea, nici nimic. Sunt perfect sanatosi.
De curiozitate, te-ai intrebat de ce esti impotriva homosexualilor, dar nu esti impotriva asexualitatii spre exemplu si de ce nu o consideri o boala psihica? Oare impotriva lor de ce nu esti?

Exact Concita e foarte frumoasa/frumos.
Sincer chiar m-as speria sa vad o asemenea fiinta noaptea.
Si apoi e super sa nu stii ce e o persoana
-Oare asta e femeie?
-Taci ma ca-i barbat.
-Voi sunteti prosti la cap asta e femeie cu pu#a.
-Ha, auzi la el, baaa, asta e barbat cu pi#da
Da am observat ca is foarte comune aceste conversatii in ultima vreme.
Deci dupa cum se vede se strica si frumusetea barbatului si a femeii.
Doar pentru niste psihopati care sunt impotriva naturii.
Si sa stii ca nu is crestin si nici nu cred ca homosexualitatea e un pacat.
Ci am parerea asta doar pentru ca iubesc specia noastra si frumusetea.
Sunt si homosexualu care devin asa si nu sunt din nastere(si acestia trebuie opriti prin oprirea propagandei homosexualitatii)
NU TREBUIE FORTATI SA SE SCHIMBE!
Dar trebuie sa nu fie lasati sa se manifeste "pe fata".
Daca esti gay eu zic ca nu are rost sa mai discutam.

anonim_4396

Nu sunt gay, dar bine.
Oricum prefer sa vorbesc cu oamenii care stiu despre ce vorbesc, care studiaza inainte sa deschida gura si nu folosesc argumente stupide pentru a pacali masele de oameni prosti si inclulti.
Seara faina happy!

| Sofer a răspuns:

Nu am nicio părere. Fiecare cu orientările lui. happy