| huuu a întrebat:

Ce parere aveti de homosexuali?

Răspuns Câştigător
NOname
74 răspunsuri:
| buttercoree a răspuns:

happy

| huuu explică (pentru buttercoree):

?

| buttercoree a răspuns (pentru huuu):

Daca tu ai fii, lesbiana / bisexuala / gay - si ai vedea intrebare asta ce ai raspunde? ( ma rog, poate esti - scuze daca m-am exprimat gresit )

| mgtow a răspuns:

Nebuni, nu stiu de unde a mai iesit nebunia asta de placere intre ambele sexe de acelasi gen dar e o aiureala mare. Poate nu au scoala vietii de au acea orientare.

| Felys a răspuns:

Niste anormali, de ce oare numai oamenii sunt homosexuali, nu ai sa vezi la animale asa ceva, dar oamenii s-au tampit de-a binelea

| Ana_4223 a răspuns:

Am o parere buna fiecare cu gusturile lui, daca un barbat se simte implinit sexual si sentimental fata de uun alt barbat bravo lui, fiecare trebuie sa fie fericit cum crede el ca se simtee bine, nu sa asculte prejudecatile oamenilor sau mai ales ale parrintilor daca unui barbat ii place de un barbat foarte bine nu cred ca isi poate schimba parerea daca il obliga mama tata sau altcineva..cum majoritatea femeilor se simt atrase de barbati si invers asa sunt ei atrasi doar de barbati..de ex pe mine nimeni nu poate obliga sa'mi placa de o femeie sau de un barbat, bine ca mie imi plac baieti.fiecare cu personalitatea parerile caracterul lui, nimeni nu poate fi la fel cu altcineva si in acelasi timp perfect.este imposibil.

Răspuns utilizator avertizat
Abh
| Abh a răspuns:

Mi-e mila de ei. Au nevoie de tratament.

| wforweirdo a răspuns:

Nicio părere, nu judec oamenii după orientările lor sexuale. Atâta timp cât mă înțeleg bine cu persoana respectivă, chiar nu mă interesează dacă-i plac băieții sau fetele.

| IMINENT a răspuns (pentru Abh):

Da, si Leonadro da Vinci, Freddie Mercuri, Ceaikovsky, Oscar Wilde, Andersen si multi altii aveau nevoie de tratament deoarece erau homosexuali...

Abh
| Abh a răspuns (pentru IMINENT):

Sunt cadru medical, asa ca aceste orientari sexuale patologice nu mi se par" normale".

Tie, dar asta inseamna ca trebuie sa arunci cu noroi spunand despre practicanti ca is anormali?
Ce treaba are ce fac doua persoane in dormitor cu normalitatea?

Abh
| Abh a răspuns (pentru IMINENT):

De ce ti s-a parut ca "arunc cu noroi"? Doar mi-am expus parerea personala. Asta simt!

Ai spus ca au nevoie de tratament, de aici se deduce ca au nevoie de medic, ca is bolnavi etc.
Ai dreptu sa-ti spui parerea dar si eu am dreptu sa-mi spun parerea despre parerea ta.
Ia zi, cand ii citeai copilului tau Mica Sirena, mai simteai scarba?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ar fi placut sa am un prieten homosexual love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Abh):

Tu lucrezi la pasarici, creierul e altceva. Dragostea (in cazul asta intre homos) este mai presus decat orice, inclusiv stiinta si religie.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
evident ca nu am o parere buna despre cei care practica "sporturi extreme" dar e alegerea lor si atat timp cat nu ma deranjeaza, nu am de ce sa ii acuz, fiecare "mananca" ce doreste.
O zi minunata sa aihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca orice oameni, nu vad care ar fi problema daca dorm cu un homosexual in pat? unul sanatos nu orice obsedat care sa-l tenteze poponeata mea laughing

| blueheart a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

caramela
| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar te tii de glumehee hee

| M25M a răspuns (pentru Felys):

Sunt peste 400 de specii la care s-a demonstrat tendinta homosexuala. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals

| M25M a răspuns:

Au mai fost astfel de intrebari iar parerea mea ramane neschimbata, sunt indiferent fata de orientarea fiecaruia. Ei se nasc astfel, din cauze hormonale, este o preconceptie si o prejudecata nefondata cand se afirma ca ei aleg acest "mod de viata" ca s-au departat de Dumnezeu etc.

April
| April a răspuns:

Homosexualitatea nu e o boala si nu poate fi tratata; ea a existat de cand e omul om; eu am intalnit-o prima oara, oricat ar parea de ciudat, in dialogurile lui Platon, destul de tarziu, as zice.Socrate vorbeste in Banchetul, sau in Phaidros despre iubirea pentru tinerii frunmosi, el insusi, desi casatorit ciu Xantipa, fiind indragostit de frumosul Alcibiade.Mai tarziu am aflat ca si inteleptul imparat roman Hadrianus, l-a iubit pe Antinous, iar citind poezie greceasca antica am aflat despre poetesa Sapho, din insula Lesbos.Atunci am fost uimita si contrariata cumva, tributara fiind educatiei mele crestine.Azi,insa, inteleg ca natura umana este diversa, ca fiecare are dreptul sa fie ceea ce este, singurul lucru pe care l-as reprosa acestei minoritati sexuale fiind predilectia pentru marsuri colorate si oarecum exhibitioniste.Cand,unei cunostinte,barbat fermecator de altfel i-am reprosat acest lucru,mi-a raspuns:"Nu gasesti ca,dupa atatea secole de negare,avem dreptul sa ne afirmam identitatea?"Asa incat, nu condamn pe nimeni, nu judec un om dupa orientarea sa sexuala, dupa cum bine spune un alt repondent, si accept lumea asa cum ea este.La urma urmei, destinul nostru pare a fi sa alergam prin viata cautandu-ne perechea, nu-i asa?

| IMC90 a răspuns (pentru Abh):

Te rog sa ne explici patologia homosexualitatii. Astept nespus de curios sa aflu ce afectiune sta la baza acestei orientari sexuale (vreau procesul in detaliu, pe care un cadru medical desigur ca il va sti)

| Cleopa a răspuns:

Nu cred ca ar trebui ca cineva sa isi formeze o parere despre homosexuali. orice barbat s-ar fi putut naste homo, iar asta nu e vina lor. fiecare se naste cu inclinatiile sale si nu putem acuza pe nimeni ca s-a nascut intr-un anume fel.

| shhhs a răspuns (pentru Felys):

Exista multe cazuri de homosexualitate si la animale. happy Mai ales la lilieci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce parere sa am..este putin ciudat pentru noi homosexualii si lesbiencelehappy dar thinking n-am nimica cu eihappy

| Inemes a răspuns (pentru NOname):

Imaginile alea valoreaza cat 1000 de cuvinte...

Întrebări similare