Daca tu ai fii, lesbiana / bisexuala / gay - si ai vedea intrebare asta ce ai raspunde? ( ma rog, poate esti - scuze daca m-am exprimat gresit )
Nebuni, nu stiu de unde a mai iesit nebunia asta de placere intre ambele sexe de acelasi gen dar e o aiureala mare. Poate nu au scoala vietii de au acea orientare.
Niste anormali, de ce oare numai oamenii sunt homosexuali, nu ai sa vezi la animale asa ceva, dar oamenii s-au tampit de-a binelea
Am o parere buna fiecare cu gusturile lui, daca un barbat se simte implinit sexual si sentimental fata de uun alt barbat bravo lui, fiecare trebuie sa fie fericit cum crede el ca se simtee bine, nu sa asculte prejudecatile oamenilor sau mai ales ale parrintilor daca unui barbat ii place de un barbat foarte bine nu cred ca isi poate schimba parerea daca il obliga mama tata sau altcineva..cum majoritatea femeilor se simt atrase de barbati si invers asa sunt ei atrasi doar de barbati..de ex pe mine nimeni nu poate obliga sa'mi placa de o femeie sau de un barbat, bine ca mie imi plac baieti.fiecare cu personalitatea parerile caracterul lui, nimeni nu poate fi la fel cu altcineva si in acelasi timp perfect.este imposibil.
Nicio părere, nu judec oamenii după orientările lor sexuale. Atâta timp cât mă înțeleg bine cu persoana respectivă, chiar nu mă interesează dacă-i plac băieții sau fetele.
Tu lucrezi la pasarici, creierul e altceva. Dragostea (in cazul asta intre homos) este mai presus decat orice, inclusiv stiinta si religie.
Buna
evident ca nu am o parere buna despre cei care practica "sporturi extreme" dar e alegerea lor si atat timp cat nu ma deranjeaza, nu am de ce sa ii acuz, fiecare "mananca" ce doreste.
O zi minunata sa ai
Sunt peste 400 de specii la care s-a demonstrat tendinta homosexuala. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals
Au mai fost astfel de intrebari iar parerea mea ramane neschimbata, sunt indiferent fata de orientarea fiecaruia. Ei se nasc astfel, din cauze hormonale, este o preconceptie si o prejudecata nefondata cand se afirma ca ei aleg acest "mod de viata" ca s-au departat de Dumnezeu etc.
Homosexualitatea nu e o boala si nu poate fi tratata; ea a existat de cand e omul om; eu am intalnit-o prima oara, oricat ar parea de ciudat, in dialogurile lui Platon, destul de tarziu, as zice.Socrate vorbeste in Banchetul, sau in Phaidros despre iubirea pentru tinerii frunmosi, el insusi, desi casatorit ciu Xantipa, fiind indragostit de frumosul Alcibiade.Mai tarziu am aflat ca si inteleptul imparat roman Hadrianus, l-a iubit pe Antinous, iar citind poezie greceasca antica am aflat despre poetesa Sapho, din insula Lesbos.Atunci am fost uimita si contrariata cumva, tributara fiind educatiei mele crestine.Azi,insa, inteleg ca natura umana este diversa, ca fiecare are dreptul sa fie ceea ce este, singurul lucru pe care l-as reprosa acestei minoritati sexuale fiind predilectia pentru marsuri colorate si oarecum exhibitioniste.Cand,unei cunostinte,barbat fermecator de altfel i-am reprosat acest lucru,mi-a raspuns:"Nu gasesti ca,dupa atatea secole de negare,avem dreptul sa ne afirmam identitatea?"Asa incat, nu condamn pe nimeni, nu judec un om dupa orientarea sa sexuala, dupa cum bine spune un alt repondent, si accept lumea asa cum ea este.La urma urmei, destinul nostru pare a fi sa alergam prin viata cautandu-ne perechea, nu-i asa?
Nu cred ca ar trebui ca cineva sa isi formeze o parere despre homosexuali. orice barbat s-ar fi putut naste homo, iar asta nu e vina lor. fiecare se naste cu inclinatiile sale si nu putem acuza pe nimeni ca s-a nascut intr-un anume fel.
Unindividn0rmal întreabă: