Atunci de ce striga din toti rarunchii ca suntem impotriva? Normal ca daca vine un maimutoi si-si falfaie penele pe la nasul meu ii dau si vreo 2. Nici macar nu sunt impotriva ca nu ma intereseaza decat de fundul meu cand vine vorba de asta, dar ma polueaza fonic si vizual. E dreptul meu sa le zic sa inceteze!
De ce te bagi in "asternuturile" mele si ma indesi cu nefolositori si eronati de-mi iese pe nas draguta?! Ia vezi-ti tu de treaba ta de user al anului 2010 si lasa-i pe altii sa respire! Stiu ca nici nu voi apasa "TRIMITE" bine ca voi mai avea inca 2 de astia in colectie. Nu arati decat ca esti ciudoasa, razbunatoare si ca de fapt nu-ti vezi de vietisoara ta. Bafta draga! Mergi si te controleaza sa fii sigura ca e totul in ordine .
Maturizează-te și nu te criza pentru niște voturi, nu mai ai 10 ani!
Îmi exprim părea față de părerea oricui cum și când doresc. Pentru asta a și fost creată această funcție.
"...ma polueaza fonic si vizual. E dreptul meu sa le zic sa inceteze!"
Îți încalcă ei libertatea ta de om? Că tu pe a lor da!
...
Pe mine mă poluează vizual ignoranța, aroganța și intoleranța unora. Ai tu vreo problemă cu asta?
Eu cu tine nu ma intind la povesti ca nu cred sa am ceva de invatat. Iti ziceam doar asa ca sa nu se agraveze. Bafta multa si incearca te rog frumos sa te bagi mai putin in borsul meu!
Daca homosexualii sunt bolnavi, care ar fi tratamentul pentru vindecarea lor?
Electrocutati, indopati cu medicamente sau cum?
Mi se pare ca sunt prosti de-a binelea; ce e cu homosexualii astia; au o problema mintala?!
Trezitiva oamenilor deja,suntem intr-o tara cu drepturi EGALE, trezeste-te romane! Cineva spuunea sa-i duca in antarctida pleaca tu in antarctida, poate acolo vei avea drepturi mai multe decit in Romania, hai lasa-ma cu antarctida ta, sunt lucruri mult mai importante de rezolvat, mai lasati homosexualii!
Shht, nu le strica ignoranta ca dupa incep astia sa gandeasca!
Fiecare e liber sa faca ce vrea ce doreste cu viata lui! nimeni nu este fortat pur si simplu sa fie normal! devine plictisitor!
Unindividn0rmal întreabă: