Nu crezi ca fiecare ar trebui să își facă relația asa cum o vrea?
Nu sunt de acord ca bărbatul să nu muncească, dar si balivernele pe care le spui tu sunt exagerate.
Femeia poate sa stea acasa din N motive.Mai sunt bărbații ce castiga suficient si nu vor sa isi trimita partenenta la munca,mai sunt femei ce au probleme de sanatate si obtin greu un loc de munca,mai sunt femei ce au nascut sau au mai mulți copii de care sa aiba grija,mai sunt femei ce locuiesc la tara si treburile gospodăriei nu ii permit sa se împart in zece locuri.
Tu cel mai probabil te lauzi ca muncești si aduci bani in casa.Dar femeia aia merge sa faca cumpărături si mâncare ca sa aveti ce baga la mat,ea curata înainte si dupa prin casa, ea spala, ea calca, ea sta cu copii si o ia iar de la capăt (daca mai sta si la tara sau curte isi blesteama zilele) d e luni până duminică fara zi liberă în timp ce tu, mergi 8 ore la munca unde uneori iti e mai greu, alte ori freci menta si dupa te odihnești.Ca sa nu mai spunem de weekend liber, concedii pe care ea nu le are.Pentru ca o femei cu capul pe umeri, o dată ce e casnică va face toate lucrurile iar din prostie parerea mea ca asa suntem noi uneori, nu il pune pe el sa faca nimic ca vezi doamne el munceste.
Eu nu vorbesc de femei care au nascut, care au probleme, care locuiesc la tara sau care au copii mici, aici deja delirezi, vorbesc strict de mimozele puturoase care stau toata ziua acasa pe Facebook si nu fac nimic.
Eu castig intr-o luna cat ar putea face ea intr-un an si cu toate astea nu vreau sa o tin acasa.
Vreau sa am langa mine o femeie frumoasa, desteapta si muncitoare, nu un bibelou care nu e bun de nimic.
O femeie independenta care munceste din propria initiativa si ii place sa faca ceva cu viata ei, e o femeie cu capul pe umeri de cele mai multe ori si e mereu superioara din toate punctele de vedere uneia care nu face nimic si nu stie sa faca nimic.
Ok vezi asa mai vii de acasa. Daca femeia vrea sa stea acasa,iar tu esti de acord sa o tii,atunci totu este ok,este fix treaba ta ce faci tu cu familia ta.
Asta voiam sa zic,trebuie sa vorbesti cu partenera cei place,cum ii place si etc,doara asa vei stii daca e fericta sau nu.
Sa vii din start sa spui eu nu las femeia nicaeri,aia deja suna a altceva.
Iti zic asta din experienta,am un prieten care asa a facut,nevasta lui s-a dus,a murit,el a ramas singur,acu ii pare rau ca na lasat-o sa mearga sa munceasca,asta pentru ca ea voia,dar el era cum zici si tu nu las eu femeie sa lucre.
Tu esti fericit daca si ea este fericita. Sper ca nu te-ai suprat pe ce am spus in mesajul de dinainte,nu incerc sa supar pe nimeni,spun doara cum vad eu oamenii,cum vad o anume situatie.
E ok daca nu esti aventurier,unia asa sunt, asa simt, alti ca tine, ca mine vor sa simta, vor sa cunoasca, vor ceva stabil etc.Suntem diferiti ca gandire si ca toate, deci trebuie sa acceptam pe toti asa cum sunt ei.
Fiecare isi alege ce vrea in viata si ce ii convine.
Legat de independență, vezi ca asta nu constă doar în a munci si a-ti plati factura. Daca tu spre exemplu esti chemat la o nuntă la care nu vrei sa mergi, dar te duci ca sa nu se supere x deja nu mai esti independent.Independenta consta si in altceva nu doar in bani.
Nu am zis ca nu o las nica ier de unde ai venit cu asta? nu este normală Săi interzic eu ce sa facă ia cu viața ei am spus așa ca nu o las sa muncească toată viața ei atâta timp cât eu pot munci toată viața mea fără sa obosesc un gram nu vreau S-o văd cum muncește atâtea ore nu vrea S-o văd cum muncește atâtea ore in piciroare sa fie stresată sa se ofilească eu pot munci toată viața fără sa obosesc un gram da dacă ia vrea sa muncească este total alegerea ei dacă ia își dorește asta nu am sa stau in calea ei