A fost frumos. Am mers cu ea și Doub la concert ultima oară și a rămas la noi seara. Prima data s-au văzut ele acum un an și ceva și eram și eu.
Dintre cei cunoscuți de aici pana acum doar cu Endo și Conquete m-am văzut în real life. Și cu un prieten pe care îl știu din 2011. Ah.și Doub cu care locuiesc, nu am cunoscut-o aici dar m-a implorat sa o menționez și sa specific că stau cu ea în casa. Ce bucurie
Cu Conquete cum a fost?
Ce frumos, doub e mai timida de fel sau e mai vorbareata?
Dacă eram pe Facebook îți dădeam inimă
#inima
De la etajul 7
A fost frumos. Am mers cu ea și Doub la concert ultima oară și a rămas la noi seara. Prima data s-au văzut ele acum un an și ceva și eram și eu.
Salut,
Nu e o idee rea, mai era un tip pe aici, Flav parca care organiza intalniri in orasul lui cu mai multi.
Ori ce experienta e bine venit, logic ca as accepta.
Nu stiu ce ar iesi daca s-ar intalni InfestatoR cu unele fete de pe aici...
Pe timpuri cand eram activa pe forumuri, astfel de intalniri intre useri erau active si chiar imi placeau. Cu TPU de ce nu, cred ca asa vei cunoaste pe x si y in viata reala si vei putea lega prietenii, nu numai in mediul virtual. Ar fi frumos ca TPU sa se gandeasca si la partea asta pentru intalnirile din viata de zi cu zi.
Pe tine te am uitat miha, las ca poate ne vedem in Germania, cand voi veni o sa vreau sa imi vizitez tara paterna toata
iti dai seama ca si eu am sange de neamt si cu toate nici nu-mi place aici ... strabunicul meu era german (tatal bunicii mele, mama mamei) de pe langa Stuttgart, iar mama bunicii era slovaca. Daca vii mai aproape de mine si depinde cand te hotarasti sa poposesti in Germania, sper sa ma mai prinzi, ne intalnim cu toata placerea .
Ok miha
Ai dreptate.
Daca nu faci parte din susținătorii Harsenalului, nu te baga in seama Drimmi. Mai bine lasa-l pe el, îți pierzi timpul.
Hai ma nu fi badgril e suspendat ai mila de el
Nu am nici o parere, fiecare cu ce-l doare, daca unii vor sa se intalneasca, aia e, bravo lor, eu personal nu sunt atat de "curios" incat sa particip la o astfel de intalnire.
Cel putin nu am intalnit nici o persoana care sa ma starneasca in asemenea fel incat sa-mi doresc sa ma intalnesc cu ea in realitate.
Eu!
Desi daca eu te as invita ai accepta?
Da.
Daaaa.
Poate o sa vin cu un val spre tine
To sper de ceva ani sa ma vad cu o persoana de pe TPU, dar nicicum nu se nimereste.
Esti o fata inteligenta cu o minte deschisa
Am acceptat doar de la roscata. restul nu ma sufera asa ca nu vad eu astfel de invitatie de la ei
Nu spune asta cu holiday, drutzix, seby ai avea ce discuta
Poate. avand in vedere ca iti place psihologia si cu tine as avea ce sa vorbesc. dar cum am zis mai sus, daca nu se pomeneste de o invitatie nu e ca ma bag singur in seama. daca stiam poate treceam si pe la tine
Am vazut aseara primul episod e ok serialul, si eu la fel cred
Chiar daca nu cunosc pe nimeni da as accepta ca pana urma am vazut persoane foarte prietenoase aici *.*
RAY întreabă: