"Fac bani, milioane,
Am femei in avioane.
Bag bani in ciorapi,
Niciodata eu cu slapi.
Port Gucci si Versace,
Asta-i tot ce imi place."
Acum cred ca esti in extaz, cu placere. Nu stiu de ce te binedispui ca niciun manelist nu s-a laudat in versuri ca ia funde si pune intrebari pe TPU.
Sa se auda-n tot poporu cine e invingatorul,
Cine arunca cu bani mai rau ca Gigi Becali.
Milioane, milioane a produs baiatu' iar,
Milioane, milioane sa bage dusmanii-n boala,
Va uitati la mine si deloc nu va convine,
Daca va dau mintea mea va ia corpul razna.
Chiar daca ascult rock, nu am nimic cu acest gen muzical si nu cred ca influenteaza chiar asa rau modul de gandire al unui om. Mereu au existat doua tabere diferite cea a rockului si cea a manelelor, eu ma aflu in prima si nu am nici o problema cu tabara inamica, daca sunt la vreo petrecere si se asculta manele nu ies sa dansez dar ascult si incerc sa gasesc parti bune si rele ale acelei melodii, la fel cum fac si cu rockul
Si acum fara hate ca de ce ascult rock si nu am o parere negativa despre manele fiindca genul aia de "rockerii" sunt doar niste pusti de 12 ani care incearca sa para interesanti dar nu reusesc
Eu doar incerc sa gasesc parti pozitive in orice si oricine asa ca nu pot judeca o persoana care asculta manele.
Majoritatea imi provoaca greata. Mai sunt cateva care imi plac dar doar pentru ca imi provoaca nostalgie.
Sa moara familia mea cu sticku de manele la ei, ca bine le-ai mai zis! Smecherie! talent si tupeu.
"Daca va dau mintea mea va ia corpul razna." adica cei care sufera de epilepsie si-au luat mintili de la menelisti? trai-ti-ar hamsterii in soba, ca nu stiam asta.Adevarat le zici!
"Cu banii de cozonac,
Mi-am luar eu fier suflat.
Ca sa moara toti dusmanii
Si stomacu' ca n-am banii.
Sa moara familia mea,
Ca imi place coliva....mai.
Haida,
Hopa,
Hudu
Mudu,
Tra, tza, bla."
Sha muara famelea me kha shtiam ca le-am zis bnn bnn hai k team popat pa