| DomnulPoliticos a întrebat:

Ce parere aveti de măscăricii de la Untold? Ii poti asculta si acasa, sunt doar niste afoni care fac playback, plus ca exista riscul de a fi jefuit ca doar e Romania la ce sa te astepti

22 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iar nu ai pus perfect și corect întrebarea așa că nu ti se va răspunde.

| dullcat a răspuns:

Nu ma duc la astfel de festivaluri dar totusi atrag zecii de mii de oameni anual.Greu de crezut ca un hot plateste intre 890 si 2800 de lei biletul numai pentru a fura.

| troleibuz a răspuns:

Daca nu iti plac tie, nu inseamna ca sunt mascarici. Furturi au loc peste tot, nu doar in Romania. Acum nu mai iesim niciodata din casa ca sa nu fim talhariti? Afoni sau nu, cui ii pasa? Oamenii merg sa se distreze cu prietenii.

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu sunt de acord cu playback-ul, însă eu m-aș duce doar pentru atmosfera de acolo.

| Ararat a răspuns:

Vorbeste saracia din tine.

| DomnulPoliticos explică (pentru Ararat):

De unde ai poza de profil

| Ararat a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Pinterest.

Bun deci după mentalitatea ta doar saracii nu merg la Untold? De curiozitate cate clase ai? Ești unul din aia care merge doar pentru artiste și cand ai văzut-o pe Bebe ți-ai dat drumul direct acolo printre mulțime. Doar 100 mii de persoane au fost la Untold, restul de 19 milioane din Romania sunt toți săraci nu? Ai mai mult de 15 anișori? Cel mai probabil Untoldul ți se pare cel mai "cool" (un cuvânt pe care îl înțelegi) festival din întreaga lume, și așa nu pari a fi ieșit din tara. Te distrug băiețaș, dar momentan mă mulțumesc cu atât, nu îmi pierd seara asta minunata cu o creatura inculta că tine

Doar saracii se plang ca altii fac bani sau se distreaza. Oamenii normali nu au timp de asa ceva.

Pai si eu m-am plans? Observ ca mai esti si analfabet funcțional, nu intelegi ce citesti

Observi ce vrei, doar nu cumva sa mergi la munca ca poate iti cad mainile.

Nici tu nu intelegi ce scrii, judecand dupa ce, intrebari pui pari a avea Alzheimer

Invidia si paranoia sunt boli la fel de grele.

Daca erai la Untold nu aveai timp de stat pe TPU, prin urmare cine e saracia adevarata?

Am fost ieri.

Azi si maine nu? Esti sarac?

O zi e suficienta pentru mine.

Logic ca te scuzezi

Ma scuzez? Cate 3 clase ziceai ca ai?

La ce boala mintala faci reclama?

| Tzatzikii a răspuns:

Nu e nici genul meu de distracție, dar asta nu înseamnă că mă apuc să îi judec pe alții care se duc acolo.Fiecare cu plăcerile lui.

| Oceaniaaa a răspuns:

Urat vorbesti.