Cred ca da...de ce si nu... daca tin la jumatatile lor...atunci nu-i incurca nimic si sa aibo o asa prietenie...incredere...
Da dc nu?
Se poate si asta Asa cum se poate ca o fata care are iubit sa fie prietena cu un baiat care are iubita asa si cu cei casatoriti
Da.Prietenia nu tine cont de sex. Unii cred ca nu exista prietenie intre un barbat si o femeie, deoarece exista atractia fata de sexul opus...
Ce daca amandoi sunt casatoriti... daca sunt suficient de maturi incat sa nu uite de asta si sa puna o bariera, rezumand totul la o prietenie e bine.
Depinde de situatie...cat de apropiati sunt.Eu nu cred intr-o astfel de prietenie.
Poate fi... dar intre timp ea se poate transforma intr-o idila... DACA ambii se vad ca o femeie si un barbat fara obligatii si nu-si iubesc jumatatile!
Da se poate o prietenie, asta nu inseamna ca te culci cu persoana respectiva, conteaza increderea pe care o au partenerii sai
Sigur ca se poate. Un exemplu am un foarte bun prieten care e casatorit(si eu la fel) si care e fostul meu iubit, dar suntem buni prieteni si doar atat
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: