Mai ramai pentru cateva ore, pentru ca e stresant.De regula un om sanatos, matur psihic, se enerveaza pe moment cateva minute iar apoi ii trece?
Mie îmi trece orice enervare provocată în decursul unei zile până a doua zi, după somnul de noapte. Rareori trece de pe o zi pe alta.
Dar dacă sunt pregătit, și e bine să fii pregătit, depășesc enervarea când ea se produce, sau în minutele următoare.
Dar daca va controlati gandurile, nu reusiti sa iesiti din ea mult mai repede?
Tocmai asta am spu, asta am explicat mai sus. Dar gândurile sunt una, emoțiile sunt alta.
Pai daca iti controlezi gandurile nu ar trebui sa ti controlezi si emotiile? macar cat de cat, control emotional si intelectua,
Da, cât de cât. Sunt tehnici. NLP.
Depinde ce fel de insistență. Eu sunt mai puturos de fel și insistența prietenilor mei m-a ajutat să ajung foarte departe
Și pe mine ma enervează.
Aș avea multe de spus despre ei, dar sunt enervantisi neintelegatori
Pai depinde putin si pentru ce insistă. Dar in general ma enerveaza si pe mine pentru ca nu imi respecta decizia.
Sa" iesiti la un suc" sau alte tampenii fara farmec hai o data la luna,ai si tu job, ai femeie, cauti solutii sa ti faci viata mai usoara, cauti n chestii sa faci ceva nou n-ai timp de iesiri mereu, ca asa te suna multi
Exact
Sunt stresanți și cum scapi de ei?
Greu. Dar la un moment dat nu-i mai menajezi si spui hotarat: NU! Cu riscul de ase supara. Paguba-n ciuperci! La astfel de oameni nu le duci lipsa.
Trebeuie sa ai nervii de otel, astfel de oameni nu inteleg, la varsta de adult nu poti sa ii mai zici omului ca la 12 ani trebuie sa inteleaga el.
adelina682 întreabă: