| inna a întrebat:

Ce parere aveti de persoanele ironice?hee heeIn afara de minciuna, ipocrizie, infidelitate etc...eu cred ca acest timp de afisare din partea unor persoane aprent inteligente, de a fii ironici crezand ca asa ies in evidenta intr-un mod placut este foarte neplacut si urat. Uneori acestia nu cunosc o limita.

Răspuns Câştigător
| MM a răspuns:

Eu sunt ironica cateodata, dar numai cu persoanele necunoscute, cu cele care se cred atotstiutoare, care sunt cu nasul pe sus, care ma judeca fara sa ma cunoasca.Nu e un mod de a iesi in evidenta pentru mine, dar cu o replica ironica ce contine o doza fina de umor inchizi gura cuiva care nu-ti da pace.

3 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Acele optiuni, "minciuna, ipocrizie, infidelitate etc.) vin in completare numai in cercul copiilor care n-au inca un simt al maturitatii mintale. Eu vad ironia ca o caracteristica a oamenilor inteligenti. Nu pot fi ironic in dialog cu-n prost, ca nu-ntelege, si nu-mi da altceva decat priviri tampe. Putini sunt oamenii pe care i-am intalnit, capabili sa recunoasca ironia dintr-un comentariu, si chiar s-o-ntoarca, iar asta nu-i o insusire a persoanelor "aparent inteligente", cum spuneam.winking

| cîrne a răspuns:

Ironia poate fi o arma impotriva prostiei, ea fiind apanajul doar celor inteligenti...adesea multi depasesc insa limitele bunului simt.nu poti sa-i tratezi, altfel, decat prin ironie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ironia ti-o permiti (dar numai cu tente de umor ) numai cu persoane pe care le cunosti, nu-ti poti permite sa ironizezi pe cineva necunoscut, este o chestie de prostgust si de impolitete.