Parțial, recunosc că sunt...
Nu suport țiganii, nici ungurii. Atâta tot! : ))
Asa,, draga, zi-le din tot sufletul, scuipa tot))))))
Haide, împreună! :))
https://www.youtube.com/watch?v=7mDci8xWsRM
Ce vreti sa faceti impreuna?
Începe cu litera... S, curiosule!
Wow cool
Iti dai seama cat acid avea Di Caprio in gura atunci de a adus apocalipsa?
Nu stiam ca ai greturi asupra natilor straine din tara/
Mai ma iubesti nebunatico?
Urasc sa vad ca oamenii isi urasc natura umana, asta naste frustrari si complexe, stiai ca virgini cica trageau in alti doar din complexe? suntem oamenii deci hai sa ne deschidem mintea, esti barbat o femeie aprecieaza cand esti sincer, stramosi nostri se exprimau direct sa stii nu ca travestiti din ziua de azi
Sa spunem ca te-ai indragosti de un ungur ce ai face? sau de un tigan? pana unde poate duce acesta afirmatie partial nu suport, imagineazati ca esti in al dolea razboi mondial si ai ordin sa omori o mie de țiganii si ungurii ai faceao? daca nu ai faceao ai fi ucisa
Sincer mie imi plac japonezele,ce geama alea man in filme doar ca sunt prea sado maso filmele alea, ai dreptate dar lumea e rea, atractia e involuntara asa e, cica iubirea invinge atractia asa ca sfat sa ai mereu o poza cu persoana iubita si tu si ea, chiar am vazut un doc
'Say no to racism' spune sloganul fotbalului, la cate natii n-au calcat si calca in continuare la Arsenal,, ar fi culmea sa incep sa fiu si eu rasist, m-am obisnuit cu natiile astea si cu oricine, deci n-am treaba/
Nu ma intereseaza ''adunătura'', ma intereseaza idividul in special. Cat de incuiat la minte este, cate prostii scoate din gura si chestii de genul.
Nu sunt rasista de fel. Si eu am fost discriminata in unele situatii...
Ce parere as putea avea in legatura cu rasismul?
Ilogic,in primul rand.
Imoral,in al doilea.
Rasismul,precum sexismul si discriminarea pe baza de orientare sexuala, reprezinta niste abominatii, pe care omul, in splendoarea lui, le-a creat.
Eu unul n-am treaba cu rasismul. Mereu am fost indiferent de societatea in care traiesc pentru ca orice am face vom trai intr-un mediu de ****. Poate uneori sunt si eu rasist la randul meu din neatentie sau poate in gluma. De exemplu prietena mea are trasaturi de asiatica si mai fac uneori misto de nasul si ochii ei, dar nu se supara.
AvalohAlyn întreabă: