Alexutu...sa stii:la nr1 mereu sunt raduceri...la nr doi o sa vezi ca va costa 10 lei
Imi place mult, sunt adevarate si am auzit ca vor fi in jur de 25 de nr. si costa doar4, 99 lei, si crede-ma MERITA!
Este o revista foarte frumoasa. cristalele sunt intr-adevar adevarate si foarte frumoase.sunt in jur de 20 de nr! eu o cumpar si chiar imi place sa o citesc. o sa-ti enumar cateva nr:AMETISTUL, OCHI-DE-TIGRU, PIRITA, COARTUL ROZ, ARAGONITUL, TRANDAFIRUL DESERTULUI, HALITUL. sper cav te ajuta la ceva informata care ti-am dat-o.
Pe revista scrie: "MINERALE SI PIETRE SEMIPRETIOASE REALE! Expunele in TAVITELE SPECIALE ale colectiei. PRIMA tavita va fi oferita GRATUIT in NR. 2. Pentru o identificare cat mai usoara, lipeste-le etichetele pe care le vei gasi in numerele viitare. Impreuna cu numarul 21 al seriei, veti primi autocolantele cu PRIMELE 21 de minerale." de aici ne dam seama ca sunt mai multe tavite si fiecare tavita are 20, ceea ce inseamna ca numarul revistelor se imparte la 20 si acolo spune PRIMELE 21 de minerale si daca sunt "primele" se subintelege ca sunt mai mult de 21.
Sunt reale toate! si sunt in jur de 60-70 de numere sunt foarte frumoase toate
5 lei e primul nr dp 10 lei auzi e pana la 40 funda si nu stiu daca se continua de la 40 sunt reale sunt foarte frumoase merita daca esti pasinot mereu miercurea nu uita la chioscuri
Pana cand e primul numar pana pe 20 septembrie 2010 cand apare si al doilea?