In Romania sunt preconceptii, se pun etichele, o atitudine copiata de la parinti.
Ex, daca un fan cumpara un bilet pentru a se duce sa vad un artist care-ii place ce canta, constient ar trebui sa-i placa si deciziile artistului nu doar vocea.
Coldplay au decis sa aduca un cantaret pe scena considerand ca este in trending nu pr ca (vrea sa-l ajute- este parerea personala).
Cei de la coldplay sunt din europa de vest, o tara capitalista in care doar interesul financiar conteaza. L-a adus pe scena doar ca o forma de marketing a lor. Am auzit ca si la alte concerte au invitat pe scena.
Manelele nu își aveau rostul la un concert rock.Clar. Nici huiduitul nu a fost ok, dar nici tot public shaming-ul pe care și l-au luat oamenii ăia de s-au simțit obligați să aplaude a doua seară nu a fost deloc în regulă.
Oamenii cred că a fost vorba de rasism, dar chiar nu cred că despre asta a fost vorba, ci pur și simplu despre gusturi muzicale.Nu îmi pot imagina cum ar putea majoritatea oamenilor care ascultă Coldplay să fie rasiști vreodată.
Vina revine organizatorilor zic eu.În deschiderea unui concert aduci oameni care cântă genuri asemănătoare, mai ales când e vorba de ceva așa nișat precum rock-ul.
Eu nu am nimic cu manelele si nu sunt rasistă în niciun fel, dar părerea mea e ca momentul a fost foarte prost si nepotrivit. În orice caz, nu merita huiduit, e lipsă totală de educație sa huidui la un concert, indiferent cine cântă, puteau sa se abțină să tacă din gura, stateau pe telefon, se duceau până la baie, alea 5 minute până a terminat de cântat Babasha.
A fost lipsă de respect si față de Coldplay care sigur nu vor mai veni în România după acest incident. Oricum nu aveau ei de unde sa stie ca publicul care l-au urcat pe Babasha pe locul 1 în topuri nu este același cu publicul care ascultă Coldplay, aici au greșit chemându-l, Chris Martin a crezut efectiv ca noua asta ne place, a generalizat.
Nu are nimeni nicio scuză pentru huiduiala, și-au arătat nivelul de educație.
Nu sunt fană manele, nici fană Babasha, nici nu auzisem ca există până la acest incident, personal cred ca mai bine il chema pe Tzanca Uraganu, ar fi făcut altfel show si nu cred ca îndrăznea nimeni sa huiduie.
Trăiești într-o lume paralela! Sunt multi romani care asculta manele, multi doar manele au în cap! Stau pe rețele și îi văd mereu.
Nu era potrivit in contextul ăla dar e decizia celor de la Coldplay.
Multi romani nu inseamna toti
Chiria pe o lună în România bani de bilet pentru ce? Sânt famili întregi care ar fi mâncat bani aceia o lună întreagă 250euro pe un bilet? Doamne Dumnezeule ferește... Nu a-și fi dat banii ăia nici daca era orice alt cântăreț pe scena aia. în afară de țopoială și urlat nu s-a auzit alt-ceva... Nu era niciun artis pe scene aia și niște oamenii care au făcut sume mari la grămada aceia de oamenii.
Dacă ai sa mergi in toate cluburile din Romania și toate cluburile Din Germania Austria Viena Belgia toată Europa ascultă manele ei au turneuri săptămânale in toată Europa pe banii grei sânt chemați să cânte manele nimic altceva. A fost chemat babasha la concertul Coldplay gata Doamne noi nu ascultăm manele )
Până și străini ascultă manele deci toată huiduiala aia...și când a fost adus din nou a două oară toți aplaudau și dansau)...
Panarama! lumea a venit pentru Coldplay! nu pentru Vlad Babasha! asta arata vremurile care le traim acum! si muzica ce sa zic spun! era mai bine odata! ascultai michael jackson janet jackson madonna etc! iar ca alternativa eurodance! de asta zic spun ca era frumos! eu iubesc mai ales la eurodance! high nrg-urile! adica high energy! acum eu numai vad asa ceva in muzica! si oricum high nrg-urile se cam purtau de pe vremea lui cc catch! gazebo! modern talking! si apoi are Vlad Babasha o melodie! toate fetele! care nu imi place deloc! ceva de genul toate fetele sultanele! muzica mda! de aia prefer sa ascult snap maxx real mccoy 2 unlimited dj bobo orice! ca aia era muzica! si inca adevarata!
Sunt reduși, deoarece huiduitul nu își avea locul, oricât de prost ar fi cântat, doar parlamentari sunt huduit pe stradă, babasha ce a făcut așa rău? Ca a cântat manele... extraordinar.
alexandra288 întreabă: