Nu cred ca ai dreptate. Tarile alea pe care le-ai enumerat, sunt acum ca o bomba cu ceas si nu cred ca se va imbunatati situatia, dimpotriva.
Ai auzit de planul Kalergi? Merkel a auzit...
Noi suntem mai nationalisti de felul nostru, poate avem o sansa.
Acum nici eu nu sunt 100℅sigur daca asa va fi, era de asteptat sa ma insel cu anumite lucruri.
Dar ma rog, am auzit si eu anumite lucruri de pe net, pe la TV dar mai putin dar nu cred eu ca o sa mai ramana in tara asta tot 19milioane de locuitori, nu suntem noi nationalisti asa cum zici tu, multi de aici ar vrea sa plece, crede-ma, rareori mi s-a intamplat sa aud pe altii sa zica ca isi iubesc tara si ca vor sa ramana in ea.
Clar, traim in Romanii diferite
Tâm-pe-ni-e.
1. Pentru că 20 de ani e foarte puțin, în 20 de ani populația României se poate schimba maxim cu vreo 300.000, în plus sau în minuns.
2. Chestia cu "prin alte țări". Habar nu ai cum e "prin alte țări". A trecut, nu mai e ca și atunci când dacă plecai din România, oriunde, ajungeai la capătul unui curcubeu si dadeau de o oală cu aur. Acum e mult mai aiurea acolo decât aici. Sau e cam la fel, dar tinand cont ca esti departe de "casa", face ca lucrurile sa fie mai aiurea decat aici.
Da,ai dreptate si tu,nu e usor sa stai in alte tari,asa e dar gandeste-te ca multi absolventi de diferite facultati au tot mai multe oferte,sau cel putin asa am inteles,oferte se a isi continua studiile prin Anglia,prin Franta,si automat odata ce au dat de o asemenea oferta,nici nu s-ar gandi sa se mai intoarca,foarte putini ar vrea asta,sa fim seriosi acum, TU, daca ai avea ocazia n-ai pleca?
Plus ca sunt si multi oameni care au plecat sa munceasca peste hotare si foarte putini se mai intorc, fie in concediu, fie de tot.
In 25 de ani populatia tarii a scazut cu 17℅ numai din aceasta cauza si gandeste-te ca peste 20 de ani acest numar s-ar putea dubla, si tinand cont ca natalitatea in Romania e mai mica decat mortalitatea, bine poate nu in 20 de ani populatia o sa scada atat de drastic dar peste 30 sigur o sa fie asa.
Scuze daca m-am lungit putin cam mult dar sper ca am reusit sa ma fac cat de cat inteles.
Acum nu sunt 100℅ sigur daca asa o sa fie, in proportie de 95℅ sunt convins ca da, eu mi-am zis doar parerea, nu ma judecati.
Ai dreptate, e trist dar e adevarat! din păcate.
Si culmea, pentru majoritatea europenilor din occident, cam este!
Pai daca sunt multi tigani la cersit prin Franta, Italia si alte locuri. Pana la urma uiti de "rromi" si baga "romani" si uite asa ii baga pe toti in aceeasi oala.
Așa e!
Raul789 întreabă: