anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți de un om care, deși i se oferă ajutor din diferite părți, atât personal cat și profesional, vrea să reușească de unul singur, chiar dacă la început îi e greu și este conștient că nu va fi ușor?
El își crează singur provocări ca mai apoi sa le accepte și să le depășească. happy

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am început să am o ăprere despre d-ta legat de întrebările pe care le pui. Nu ai cum să îți formezi o părere despre un om pe baza unei trăsături de caracter scoasă dintr-un contezt în care acel om trăiește.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru sadrian46):

Femeia n-a cerut o evaluare. A pus o intrebare.

| sadrian46 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Și?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru sadrian46):

Și?
Maturizează-te și învață cănd să răspunzi și cănd să fi înțelep.

| sadrian46 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Chiar așa?

| Freya1 a răspuns:

Mai bine sa fac eu pe puterile mele și ce îmi permit.Decat sa îmi întindă cineva o mana și după sa îmi scosta toată viata ochii.

Eu nu sunt genul de om ce rămâne dator.Pana și în familie sau în relații accept lucrurile doar pe care le merit, ce iau suplimentar ofer ceva la schimb.Iar dacă cineva încearcă sa îmi creeze obligatii ma enervez rău, ca am mai pățit cu apropiații ce îl puneau pe x sa ma ajute și eu făceam scandal deși spuneau ca nu trebuie sa dau înapoi nimic.Mie nu îmi convine sa ma simt obligat fătă de omul respectiv, sa ma simt sluga și la cheremul lui.

| carevaescu a răspuns:

Depinde de multi factori. Ca atitudine generala nu-i vad sensul. Mai bine ar evalua fiecare situație in parte. In unele e mai ok sa se zbata de unul singur, in altele e mai util si productiv sa fie ajutat. Viata este un fel de joc de echipa, in care fiecare context vine cu echipa lui.

| MariaEElena0505 a răspuns:

Hmm..probabil este un om care nu are incredere in nimeni, decat in el. Poate ar trebui sa lucreze la acest aspect. Sa aiba incredere in ceilalti si sa uite de oamenii care i-au gresit. happy