| bleakk a întrebat:

Ce parere aveti de urmatoarea situatie:ai niste prieteni foarte apropiati,discutati,vorbiti, radeti pana intr-un moment cand are loc o despartire. Spre exemplu, plecati la facultate departe de acestia si acolo va schimbati din convingeri, va faceti alte cunostinte intre timp.Cand va intoarceti, cum ii acceptati pe acestia vazand ca ei au ramas la fel? Sau in cazul, in care si ei se schimba si nu mai aveti aceea lungime de unda?
Mai poate fi la fel?

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Pentru unii nu ar fi important pentru altii este.
Daca nu te rupi tu de prieteni se rup prietenii de tine, toti trebuie sa ne formam viitorul si cei care aleg sa traiasca langa prieteni ajung in baruri sau cersetori.
FIecare trebuie sa isi faca familie / viata proprie.
Sa iti raspund la intrebare daca ei au ramas neschimbati (depinde in ce sens, in sensul bun il luam) atunci toti am fii ca inainte si probabil am da o petrecere de vreo 3 zile.
Daca acestia s-au schimbat am incepe sa discutam ceea ce am facut toti anii astia si daca nu sunt pe aceeasi lungime de unda asta e, prietenii merg mai departe.
Nu trebuie sa ne obisnuim cu nimic, trebuie sa ne obisnuim cu schimbarea ceea ce la mine e foarte greu dar nu imposibil.
E interesant ca ma gandeam la asta zilele trecute si ai pus aceasta intrebare, poate altii au si alte sugestii.

1 răspuns:
| Nyxye a răspuns:

Dupa parerea mea te vei purta ca de obicei. Daca nu te plac dupa schimbarea placuta e treaba lor nu a ta.Dar incearca sa te porti la fel ca inainte sa nu te certi si alte chestii.
sper ca te-am ajutat