| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Ce parere aveti de Wrs ( concurent Eurovision 2022 )? Mie mi se pare cam cel mai putin dintre toti pe care i am avut din toti anii.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E fenomenal! Îl adooor...
Dacă îți place și tie, atunci să îi ținem pumnii împreună! ❤

| GeorgianaDiaconu explică (pentru floresdemayo):

Stau cu sufletul la guraaaa!laughing Si mie imi place mult!❤️

4 răspunsuri:
| vodami92 a răspuns:

Mie mi-a placut de el! dar mai mult de dansatoarele lui! oricum dansatorii lui au ceva experienta! unul din ei chiar a fost si anul trecut cu roxen pe scena! mie imi pare rau ca nu a reusit sa castige concursul! sau macar o clasare buna in clasament! asta este! dar stiu ca cineva l-a tradat! si de aia nu a avut sanse! le-a fost frica ca o sa castige el sau ceva! nu ati vazut ca inainte de concurs a incercat el sa para gay asa! ca se sarutase cu un concurent din concurs! ma rog asta este! oricum numai visati la cai verzi pe pereti! nu vine nici inna! nici alexandra stan! nici andra! nici antonia! nici delia! astea nu vin! ca nu vor sa se prostitueze! noi macar ne multumim daca ne reprezinta nume din acestea! ca andia! alexia! roxen! emaa! olivia addams! etc! noi cautam acel senzational wow! dar el nu exista! si pana il gasim! dureaza! enorm de mult dureaza!

| Crescent a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. La inceput nu imi placea, doar ca acum mi-am schimbat putin parerea. Nu sunt sigura totusi daca are sanse sa castige. Vedem in seara asta ce se mai intampla.

| GeorgianaDiaconu explică:

Cel mai bun* scuzati ma

Întrebări similare