anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre acei useri care vin si va judeca sub propriile intrebari?

Trebuie musai sa gandim sau sa ne purtam toti fix la fel? Cine ne da dreptul sa ne auto-socotim mai destepti decat altii(fara temei,de multe ori pentru ca nu stim cu cine avem de-a face) si sa le dam lectii altora fara ca acestia sa ni le ceara? Suntem asa de perfecti? De ex,la o intrebare anterioara,un anumit utilizator(probabil care vorbeste impecabil si cand se afla la baie),ma critica pentru un cuvant care mi-a scapat "baba".Dar ce mai spune oare acest personaj "impecabil" despre limbajul de-a dreptul vulgar care apare la unele intrebari sau raspunsuri de pe acest site daca e deranjat atat de tare de banalul cuvant "baba",un cuvant care se refera,de fapt, la o doamna in varsta si reprezinta un termen familiar, nu neaparat licentios.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vremurile se schimba.Ca si gandirea oamenilor. Spune-i unei femei, mai in varsta, pe strada, baba.Si vezi cum reactioneaza.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Eu imi singura "baba" de pe acum si nu ma supar.Asa si este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana si in basmele lui Creanga apare, de ex. Oare acest user "impecabil" in limbaj ar indrazni sa spuna ca un asemenea cuvant nu-i face cinste marelui scriitor?