Dacă ar fi ținut cu adevărat la acea persoană și i-a fost dragă, un om echilibrat nu ar face niciodată așa ceva.Lași loc de bună ziua, iar dacă nu mai dorești să țineți legătura, pur și simplu îți vezi de viața ta, căci ce a fost între voi, vă privește doar pe voi.
Pai normal ca asa se face cum zici.
Depinde, poti sa spui niste chestii daca nu se stie cine e acea persoana, nu se da nume, adresa, poza, nu se face referire la persoana x.
Dar asa ca zici "am discutat cu cineva si a fost asa si asa", nu conteaza, cand e barfa. te referi la cineva, nu la oricine.
Si eu fac asa, dar asta e altceva.
Daca nu se refera la cineva anume cunoscut, nu e problema, si eu fac asa, zic "am vb cu cineva si zicea asa si asa si asa".
Sa nu faci referire la acea persoana care poate fi identificata.
Adica e caracter prost sa-ti bafesti prietenu de ex, sa zici "uite gicu...ce a zis, ce a facut", si gicu ala sa fie cunoscut si de ala cu care vorbesti.
Chiar si asa "am vb cu cineva care zicea ce e homosexual", daca nu se stie cine e, nu conteaza.
Daca se refera cu nume si prenume si tot, are dreptate, doar un caracter infect barfeste.
Dar nici nu mai avea sens intrebarea, ca toti stim asta.
Niciodata nu am facut asa cu nume si altele.
Nici prietenii mei, nu discut cu alt prieten ce am vb cu celalalt daca acela nu permite la o adica, chiar daca se stiu intre ei.
Dar asa ca "am vb cu cineva pe un forum pe privat si mi-a zis ca se f in c", asta nu e problema.
AlexandraAle121 întreabă: