Viata ne ofera atatea motive prin care nu putem gasi oameni faini care sa ne fie alaturi. Distanta, drumuri diferite in viata. Programe de munca aiurea. Si altele. Ce rost are sa mai inventam si noi unele?
Pot fi momente in viata in care te cam depaseste situatia si te afecteaza. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa refuzi sa gasesti solutii. Si relatia de cuplu putem spune ca e un soi de religie sau spiritualitate in adevaratul sens. Ori ca sa fii spiritual treci prin iad ca sa poti sa te bucuri de rai mai apoi. Nu te prefaci ca nu exista iadul sau il privesti temator ca si cum e un dusman cand el este doar un conflict interior nerezolvat al tau. Realizezi pur si simplu bagajele cu care vii intr-o relatie. Incat sa intelegi ca unele reactii ale partenerului sunt perfect justificate. Privesti la fel si cu ce bagaje vine el in relatie ca sa nu te acuzi aiurea pentru chestii care nu au legatura cu tine.
Religious freak, desigur, nu? Refuz sa cred ca cineva suficient de cerebral cit sa puna la indoiala povestea cu Adam si Eva poate avea o gindire atit de retrograda cind vine vorba de sex.
P.S. Ar fi misto sa te combini cu una de-asta si sa ii zici ca ai ata intacta, ca nici macar nu te-ai mastoorbat vreodata, iar atunci cind sa dai iama cu dinsa-ntrinsa, sa ii marturisesti ca ai fost fetita pentru alti baieti si de fapt ai supt si luat in dos kilometri intregi de ***.
Si eu la fel, ma gandesc sa fur una de la maternitate si sa fac doar eu sex cu ea sa fiu singurul din viata ei
Sunt sanse mimine sa gaseasca unul ca ea... poate din comumitatea ei sau unul foarte religios care nu fac sex inainte de casatorie...
Avand in vedere ca majolitatea au,, iubiti'' inca din adolosescenta si aici ma refer la cei ce inteleg cu adevarat semnificatia, e greu de crezut ca va reusi.
Spune-i sa-si faca unul din plastelina. Si sa priveasca partea buna, poate sa i-o faca cat de mare vrea.
Fiecare cu "pasarelele" lui.
Asa e si ea, cine stie, poate isi va gasi alesul... POATE!
Dar de ce vrea un virgin? Asta te-ai gandit sa intrebi?
Sa stii ca de obicei raspunsurile cele mai relevante le gasesti la sursa.
Probabil ca o sa ramana domnisoara mult timp. Daca gaseste pe unul virgin la 30 de ani sigur este ceva in neregula cu el, fie il gaseste pe unul care sustine ca este virgin.
Nu-i nimic sa ai unele standarde, dar uneori trebuie sa fim siguri ca standardele pe care le impunem sa fie realiste. Daca sunt prea ridicate ajungem intr-o situatie de genul totul sau nimic. Iar asta inseamna ca exista foarte mari sanse sa ramanem cu nimic. Si asta ar fi ok, daca lumea s-ar gandi la chestiile astea si la standardele lor personale. Dar genul asta de oameni ajung cu nimic si incep sa blameze societatea si restul pentru nimicul lor.
Fiecare cu pretențiile lui adică dacă eu prefer o fată virgină o fată de ce nu poate prefera același lucru, plus că unele preferă banii deci chiar nu înțeleg ce e rău în asta. Și așa lumea e plini de păliți că uneori nici nu îți mai dorești nimic și speri ca totul să se termine. Da evident unii se găsesc să râdă de preferințele altora. Ce crimă a făcut?
Dacă era lesbiană sau gay eram rasiști că eram împotriva lor, fiecare are viața lui și are dreptul face ce vrea cu ea.
În plus eu cred că dă doar impresia și că nu mai e dar nu prea contează facă ce-o vrea mie îmi vine greu a crede
Nu a facut nici o crima si stai linistit ca nici nu am ras sau mai stiu eu ce dar e clar ca daca ajungi la varsta asta virgin e ceva in neregula. Ori pe plan fizic ori emotional ori religios ori toate, sau doar asteptari mari. Nu zic ca sa faca toata lumea sex la 14 ani cum e la moda la prosti in ziua de azi dar la 30 de ani sa nu fi avut tu macar pe unu? E ceva in neregula.
Păi are așteptări prea mari, cred că e ceva în genul virgin, frumos cu bani, inteligent amuzant, înțelegător, tandru că altfel nu știu cum s-ar ajunge aici sau o fi ca preafrumoasele alea închise în casă așteptându-și prințul "unde ești Romeo? "
Dar oricum cred că a avut relații înainte prea pare exagerată chestia. Plus dacă e frumoasă se va găsi unul să o mintă sau?
La 27 de ani si deja e cam tarziu sa mai ai pretentia asta. Sansele sunt minimale.
Aceste persoane nu denota maturitate printr-o asemenea mentalitate nerealista.
Sau fata are fetish cu baieti virgini, cine stie? Ah, da! Iepuroaica OoBunnyoO stie, ale carei raspunsuri postate aici mi-au ucis testosteronul.
Unele fete pot fi mai sensibile, iar daca au un iubit ce a mai avut pe una inaintea lor, ar putea mereu sa fie obsedate de gandul :"oare cealalta cum era? Oare acum ar vrea sa se intoarca la ea? Oare acum ma compara cu ea?" O prietena de-a mea a avut un iubit care inainte de ea a mai avut doar o alta iubita, insa era nesimtita si il facea pres. Dupa catva timp, el s-a intors la fosta, desi prietena mea ii oferea iubire si el se simtea super cu ea. Motivul pe care l-a zis el era ca : ea era prima lui iubita si nu poate renunta asa usor la ea, pentru ca nu o poate uita si ca ii pare rau.
Iar si eu am fost la fel de socata cum a fost si ea cand a aflat treaba asta... Asa ca, cine stie din ce motive aceasta fata de care vorbesti tu are asemenea pretentii. cine stie prin ce a trecut sau ce a vazut, nu poti sti.