"Bine, rusii au o mentalitate mai ok decat romanii."
Cred ca te contrazici singur cu afirmatia asta, ca nu-i ok deloc sa te casatoresti sau sa ai sex cu o copila de 14 ani, asa cum avea unchiul rus al fostei tale prietene.
Asadar, pedofilia este si la ei prezenta, indiferent ca-s rusi, romani sau de orice alta natie.
Rusii sunt considerati niste animale fara creier, care au socat toata omenirea de pe glob in razboiul cu ucrainienii, fiindca la ei toti prizonierii de razboi sunt violati (toate fete, femeile, inclusiv fetitele foarte mici de cativa anisori), iar barbatilor li se taie penisul, care li se baga in gura si apoi li se taie capul.
https://www.facebook.com/......ps?/photo/
Inca mai crezi ca rusii sunt mai ok ca romanii?
Unde pe lumea asta ai mai intalnit atat mutilare, injosire si uraciune sufleteasca?
Nicaieri, doar la rusi!
Doamna, eu sunt de acord cu pedofilia, crimele de razboi, violurile si tot ce fac rusii in Ucraina, asta e conceptia mea,’daca trebuie sa fac asta pentru a lupta pentru ei fara sa ezit as face.
Hotaraste-te esti barbat sau femeie?
Esti lesbiana sau pedofil?
Ti-ai modificat contul si userul name-ul dandu-te drept femeie, dar in topic te referi la tine ca "eu unul" deci esti barbat!
Oh... acum am observat ca tu ai tulburarea de personalitate multipla... deci ai o problema pishica serioasa.
Acum se explica si de ce ba te dai drept femeie, ba drept barbat, ba uiti de la mana pana la gura ce ai declarat anterior, mai bine spus mintit:
https://imgur.com/a/zxOGkeX
"în 28 August | Marushka a întrebat:
Exista vindecare pentru tulburarea de personalitate mixta? Merg la psihiatru, iau pastile, urmez cu psiholog dar parca nu simt ca m-as putea vindeca.>."
Atunci nu te astepta sa te mai ia cineva in serios, cu ceea ce scrii pe aici.
Si tu unde traiesti mai exact? Esti basarabean cumva? Numa aia is genul asta cum esti tu, adica de neinteles, extraterestrii cum le zic eu, cu gindirea aia de **** rusesc, fugi de aici ca puti, ce uriti miau devinit basarabenii astia, is niste de aia batuti cu scula in cap cu dealde voi niciodata nu poti avea o discutie, ori sa ajungi la o intelegere.
Vau indoctrinat rusii aia in ultimu hal.Sincer eu de as avea o putere, as rade cam tot cei in fosta Basarabie, as lua ternul gol inapoi, cu forta daca ar trebuie, si cam atit voi sa mergeti la rusi, oricum sinteti deja rusi, gindire de rus, totu de rusnaci de aia salbateci.
Rusii au o manetalitate de ultimii oameni de pe planeta asta.Cind vii si ararti cit de prost esti, ma refer la Rusia, ca au lasat sa fie independenti pe Ukraina, deci arati cit de batut in cap poti sa fii, trec ceva zeci de ani, apoi te trezesti ca vrei pe aia inapoi asta da mentaliate de **** rusesc, dupa vezi ca aia nu vor, incerci sa-i iei cu forta inapoi, dar te impiedici de un ciot
Cu alte cuvinte Rusia s-a facut de tot cacatu si jegul in lumea asta, is vazuti prostii planetei, gindire de om inapoiat, lipsa de respect, lipsa de incredere, exact ca pe timpul cand se traia in pestere, daca nu si mai jos.
Cam la nivelul asta e Rusia, asa a fost dintotdeauna, ce sa le ceri unor salbateci, ei si acum tot asa au ramas de unde au venit din pustiu.
Pai in afara de pedofilie, nu prea ai ce raspuns sa dai aici. Aia era perioada comunista in care asa functiona societatea. Nu functiona bine, dar functiona pentru ei. Crezi ca ei au dus o relatie buna? O fetita la 14 ani nu gandeste pe aceeasi lungime de unda ca una de 30 de ani. In plus tocmai de asta este si anormal, pentru ca un copil poate fi manipulat extraordinar de usor de un om matur. Acel copil neavand experienta de viata. La 14 ani, in afara de scoala, joaca si treburi casnice, nu stie. In viata trebuie sa evoluezi, nu sa involuezi.
Daca crezi ca asa este bine, haide de acum sa mergem sa ne spalam hainele la rau, in loc de masini sa mergem cu caruta, la bloc sa crestem gaini, porci, cai si vaci, etc. Ca doar la urma urmei asa "era mai bine"
Sigur ești bolnav la cap dacă îl apreciezi pe unul de 32 de ani care ia un copil de 14 ani.
Nu știu ce să zic. Ce viitor ai putea avea cu o fată de 14 ani, tu fiind un om de 30 de ani? Fata aceea nu este pregătită pentru responsabilitățile ce vor urma. Este un copil care trebuie să profite cât poate de copilărie, deoarece nu va mai avea parte de această perioadă a vieții. Plus că are o școală de terminat, perioadă în care acumulează un nivel de cunoștințe și decide ce va face în viață. Degeaba o "educi". Dacă dorește, te va înșela oricum. Nu este bătut în cuie că trebuie să stea cu tine toată viața doar pentru că este împreună cu tine de la o astfel de vârstă. Este părerea mea și nu există cale de mijloc pentru mine.
Copii sunt educati de parinti, nu de handralai care nu-si gasesc o partenera.
Nu am o parere buna despre acest om. Aproape ca poate sa-i fie tata acelei fete. De ce nu a asteptat-o pana la majorat?
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: