Ce mai e si asta, eu incerc sa ajut lumea sa se dezvolte, dar daca prefera zona de plans e treaba lor, daca prefera sa se planga toata viata nu o sa reuseasca nimic
Este bine ca vrei sa ii ajuti!
Tu ce parere ai despre dezvoltarea personala?
Una chiar bună, serios.
Stii pe ce pune accent in tariile dezvoltare? pe dezvoltarea personala,in japonia copii nu dau teste decat in clasa a xi a ea, acolo nu conteaza sa iei premi, diplome,note,se pune accentul pe individ,pe dezvoltarea lui, si vezi unde e japonia,koreea de sud, norvergia, danemarca, norvergia, la noi se pune accent pe papagalit si atat, ce educatie primeste un copil =zero, ce stie un copil care termina 12 clase? nimic, nu stie nimic despre viata, nu s-a dezvoltat deloc, el este incapabil sa stie ce vrea, de ce nu se face dezvoltarea personala in scoala? nu vezi ca e plin de pers care pur simplu nu stiu nimic despre viata, nu stiu ce vor, nu au plan de viata
Așa este!
Mult mai fain aspectul ca celălalt de îl aveai acum ceva timp.
Interesant, îmi place, o să arunc o privire peste articole.
Ma bucur, avem si o comunitate pe discord
Si asa fac 99% din cei care citesc carti motivationale,nu fac nimic,asteapta pilula magica de undeva sa vina, asa inteleg majoritatea dezvoltarea personala, iesirea din zona de confort este extrem de grea,de asta multi nu fac nimic, ca este greu, e ca daca ai te-ai bate cu un leu cu stomacul plin este o nebunie, omul vrea sa stea in pesterea lui =zona de confort, nu stiu daca voi reusi ceva, sper eu sa reusesc
Poti intra si aici http://discord.gg/xvGZXyV
anonim_4396 întreabă: