| TimoTimo a întrebat:

Ce parere aveti despre acest status?

" Vad tot mai multe postari pe Facebook si oameni care spun: "Eu nu imi pun steagul Frantei la profil pentru ca isi bat joc de Romania.", "Francezii de ce nu si-au pus steagul Romaniei la profil cand s-a intamplat tragedia din Colectiv?" si multe alte postari care nu sunt gandite.

Dupa parerea mea, Franta nu are idee ce inseamna Român si ce inseamna Rrom.

Romii(uneori scris rromi, cunoscuți și ca „țigani") reprezintă un grup etnic originar din India medievală.

"Uneori cuvântul „rom" este scris cu dublarea literei „r": „rrom". Această scriere este comună în particular în România, unde este utilizată pentru a realiza o distincție clară față de cuvântul „român"."

Cine a facut Romania de rusine? Nu parintii vostrii care lucreaza cinstit ci Rromii care cersesc si fura prin alte tari. Franta rade de Romania nestiind definitiile cuvintelor "Român" si "Rrom" "

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nici cand englezi,francezi,americanii, rusii bombardau Germania nici un cetatean din tariile alea nu puneau vreun steag cu Germania, nici cand Anglia a prabusit un oras ce nu avea legatura cu razboiul, da cand francezii omorau oamenii nevinovati cum era? sti care e faza ca oamenii nevonivati mor mereu nu cei de sus, de vina de fapt sunt daca spun sunt antisemit, rasist ei conduc lumea din cauza lor e totul

| T0T a răspuns:

Nu trebuie să generalizăm în cadrul unei comunități care face asta, printre acei moameni au fost și români oricum. Trebuie să fim solidari față de viețile oamenilor indiferent că și-au făcut sau nu o impresie proastă despre țara noastra iar acest lucru nu avem noi de unde să știm pentru fiecare în parte. Cu toții facem parte din aceeași specie.

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Ce parere sa am? Sincer sa fiu eu nu mi-am schimbat poza de profil nici pentru comunitatea gay, nici pentru Colectiv dar nici pentru francezi si stii de ce? Pentru ca acest gest nu mi se pare decat o mare prostie... Pe cine intereseaza ca ne schimbam noi pozele de profil? Pe nimeni! Cu ce ajutam familiile acelor oameni daca facem asta? Cu nimic.

Daca vrei sa ajuti pe cineva atunci mai bine te duci si donezi sange, faci ceva... nu stai pe facebook ca sa-ti schimbi poza de profil.

Este doar parerea mea. Da, o sa existe unii care spun ca "trebuie sa fim alaturi de familiile respective"... Asa este dar ganditi-va! In acele momente tragice... care familie normala ar sta pe facebook? Ei oricum nu ar vedea lucrurile repsective ca sa zici ca s-ar simti mai bine.

Nu stiu ...asa sunt eu, consider ca un gand bun conteaza mai mult decat o poza pe care o pui ca sa fii si tu ca prietenii tai.

Sper ca nu am jignit pe nimeni. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Franta au murit oameni din cauza terorismului, in ROmania din cauza prostiei oamenilor care nu au avut grija sa aiba un local pus la punct. Plus ca prostia cau steagul e doar o prostie. Crezi ca le pasa francezilor ca pune alta tara steagul lor pe un ecran. Sau mai nou poze cu steagul Frantei in fundal, e aiurea.