| calinsimo a întrebat:

Ce parere aveti despre acesta scrisorica, Multumesc

Sti? Mereu m-am intrebat daca oare as fi putut sa opresc timpul, momentele frumose. Intr-o zi m-am plimbat prin parc, in locul Acela in care ne vedeam de cate ori se putea, nu stiu de ce am avut impresia ca vei veni, ca in orice clipa vei veni prin spatele meu spunandu-mi,, buna" dar m-am trezit la realitate si am stiut ca nu vei veni.de acolo am plecat pe jos prin lacul morii si am ajuns acasa.Mereu am refuzat sa cred ca intre noi s-a terminat, timp de o luna si jumatate sau poate ca a fost mai mult nu am facut altceva decat sa cred ca e o pauza pe care atuncea se pare ca nu am stiut sa iti ofer aceea pauza, si candva poate voi primi un mesaj de la tine in care sa mi fi scris ca pauza s-a termint si vom incerca sa vedem cum merge... Nu vreau sa crezi ca imi doresc ceva sau ca urmaresc ceva cu aceasta,, scrisorica"sa spunem.Pur si simplu vreau sa ma eliberez spunadu-ti tie ceea ce am simtit sau sperat candva.Si scuza-ma pentru deranjul pe care ti l-am provocat prin trimiterea de email aceasta,, scrisorica" Iar referitor la atestat este totul in regula, a fost doar un pretext inventat de o fetita prostuta care dorea sa te mai auda... Aceasta fetita nu te-a mai auzit timp de o luna aproape doua, acum sunt convinsa ca nu ne vom mai auzi pentru mult timp de acum inainte.Nu degeaba se spune ca orice inceput are si un sfarsit. Doar ca nu m-am asteptat asa cand inca am sperat ca inca mai era pauza.acum stiu ca aceasta,, pauza" a luat sfarsit.si nu a ajutat cu nimic. Nu e necesar sa imi raspunzi, sper doar ca emailu sa fi fost bun laughing dar o sa iti las un sms cu emailu tau dupa ce apas pe butonul de trimitere sa ma asiguri ca emailu a fost bun.

6 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Este modul unei fete de a se elibera de niste sentimente care ii tineau sufletul inchis. De acum probabil se va deschide si ea catre noi iubiri. E un "closure" prin care cumva isi ia adio.
Desi cel mai probabil spera ca va auzi de baiat in cel mai scurt timp. Daca insa va trece vreo saptamana- doua...va renunta complet la idee si isi va vedea de viata ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca respectiva e clasa a IV-a. Daca este mai mare de atat atunci sistemul educational a dat gres. Din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lacul Morii?
E din Bucuresti... fir-ar...

| unknøwn a răspuns:

Mie mi se pare o prostie.
Cum dreacu puteţi ieşi cu tipe care scriu 50 de rânduri şi nu transmit nici-un mesaj? Cu plugare d-astea, pe câmp.

| adriang95 a răspuns:

De ce v-ați despărțit?

| EusebiuVRU a răspuns:

Wow...tot ce pot spune e ca fata respectiva chiar te placea...e doar modalitatea ei de a trece peste. daca nu poate vorbi cu tine, emailul e solutia.