Depinde sunt trei categori
1, Te cunosti deja cu x si stati o perioada la distanta unul cu altul, si pastrati legatura prin mobil
2, Cunosti pe cineva din orasul tau si vb o perioada si apoi va vedeti, recomand asta
3, vb cu cineva la distanta dar nu l-ai cunoscut real, pierdere de timp, dezamagiri, iluzi in rare ocazi se intampla ca cei doi sa se intalneasca real si atunci vezi ca pe net e una real e altceva, deci e de evitat asa ceva, vezi de fete din orasul tau, sfatul meu
E aiurea, nici macar relatii de prietenie nu prea am reusit sa leg la distanta, ce sa mai zic de relatii amoroase?! Plus ca e aiurea pentru fete fiindca de obicei trimit materiale intime care mai devreme sau mai tarziu ajung pe site-uri xxx care platesc pentru asemenea imagini/clipuri.
Nici eu n-am noroc cu prietenii
Nu cred ca e vorba de noroc ci de noi, oamenii. Toti alergam pentru ale noastre si nu mai tinem asa mult cont de cei de langa noi.
De aia-mi place mai mult să vorbesc cu străini, nu-s ca românii
Nu vrei sa inveti germana ca sa vorbim in germana?
putem să vorbim în orice limbă
aș vrea eu să învăț germana dar e cam strange
Gut.
E suficient sa incerci o singura data o relatie din asta, daca ai minim 2 neuroni, a doua oara nu mai incerci.Relatiile la distanta te omoara incet si sigur ca tigarile.
Sunt o prostie dupa parerea mea, alea nu prea le consider relatii, astea se termina repede oricum.
Nu mi se par prea super, adică cine știe ce face așazisul partener al tău când nu vorbiți, nu știi dacă te minte, dacă de exemplu trăiește în altă țară și v-ați cunoscut pe net și aveți diferențe de ore mari iar e un dezavantaj, mai bine zis nu-mi convin
Nașpa sunt tipii de care ai dat, nu relațiile.
papuciirupti întreabă: