| LuS[z] a întrebat:

Ce parere aveti despre afirmatia"24% dintre femei si-ar insela barbatul cu Mircea Badea?"hee hee

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Mă lasă rece. Îmi place Mircea Badea, dar nu ştiu cine s-ar fi putut ocupa cu un astfel de sondaj stupid.

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai. daca nu avem la indemana altfel de specimene laughing ne multumim si cu Badea, nu? Mai ales daca in sondaj mai erau trecuti Boc, Basescu, Becali.Macar Badea e mai prezentabil.

| Emena a răspuns:

:O. e uraaat.si nu.nu as insela pentru el :o

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

@costymaximus
Ai dreptate, oricine poate face asta. Dar câţi o fac? Te asigur că este un motiv pentru care nu o fac. Să zicem doar că nu au destul sânge în "cojones"...

| costymaximus a răspuns:

Nu vad ce mare "scula"de barbat este, doar ca critica pe toti si face misto de toti? Cred ca oricine poate face asta!

| LuS[z] explică:

@Raul cine alticneva decat realitatea(distorsionatalaughing). net
@sol sa stii ca in sondaj erau trecuti dicaprio Hugh Jackman asa ca...cam da de gandit sondajul...

| DeeDee28 a răspuns:

Eu una nu as insela persoana iubita nici cu Mircea Badea, nici cu un alt barbat

| DeeDee28 a răspuns:

Si oricum, cred ca afirmatia e facuta la nimereala. poate a fost facut un sondaj de genull "cine il considera atragator pe Mircea Badea" si 24 % il considera asa...si de aici s-a dedus ca si-ar insela sotii cu el... poate studiul a fost facut pe femei casatorite de mai mult de 15 ani si asa se explica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mircea Badea- mare gigoloi.

| mariusrap a răspuns:

Mircea badea? da ii aia sau ala? ca eu tot nu mi-am dat seamalaughing

Întrebări similare