Inainte de a vorbi de altii, cred ca ar trebui sa ne uitam la noi. La noi in Romania in parte de 30-40% din barbati sunt betivi care stau numai in bar si isi bat femeile in fiecare zi. E adevarat ca nu suntem toti la fel, nici romanii nici albanezii dar cred ca inainte de a spune ceva despre alte natii, ar trebui sa fim perfecti.
Nu cunosc niciunul. Dar mi-a povestit un prieten care le-a traversat tara ca au sosele periculoase.
Pui intrebarea asta de parca majoritatea ar trebui sa aiba o parere, nu cunosc niciun albanez, si in general nu-s rasista, cu exceptia tiganilor si a negrilor. Da, chiar nu-i suport pe aia.
'' in general nu sunt rasista'', doar cu exceptia tiganilor si a negrilor. Realizezi ca mare parte din rarism se bazeaza pe negri, tigani si evrei, ci nu intre alte natiuni.
Nu da nici o importanta celorlalte raspunsuri!
Eu sunt plecat de multi ani din tara.Peste tot in lume sunt peroane rele si bune, indiferent de cetatenie.Totul sta la caracterul persoanei, bun sau rau.
Daca ai de gand sa te combini cu vreunul mai bine te astamperi, nu or fi toti la fel dar de bine nu prea se aude de ei, agresivitatea, fundamentalismul religios daca este muslim si altele isi pun amprenta.Vara-mea in Italia a mancat-o sa se incurce cu unul care la inceput parea baiat bun.dar pana la urma tot batuta si cu fuga a mai scapat de el...mai repet odata, nu or fi toti la fel, dar din auzite nu-s prea ''dulci''...ca si turcii, arabii de altfel
Inainte de a vorbi de altii, cred ca ar trebui sa ne uitam la noi. La noi in Romania in parte de 30-40% din barbati sunt betivi care stau numai in bar si isi bat femeile in fiecare zi. E adevarat ca nu suntem toti la fel, nici romanii nici albanezii dar cred ca inainte de a spune ceva despre alte natii, ar trebui sa fim perfecti.
KillaNoFilla întreabă: