S-a intamplat, cauzele sunt multiple. Ce mai conteaza acum, mereu o sa fie cam la fel :/
Pentru ca oameni nu văd si alte partide înafara de psd si pnl.
Nici eu nu am fost la vot cum nici alti nu au focaut-o.Am stat in casa ne-am spălat si dezinfectat pe mâini pentru sănătatea noastră nu? Daca in magazine, mall, la medic ne imbolnavim de covid, de ce nu am face-o si la vot? asa ca pentru siguranța noastră spalativa acum pe cap cu cine a fost ales de restul oilor.Ca eu una nu am de gand sa pun ștampila pe nimeni.
Nu ti se pare ciudat ca in atatia ani si la parlamentare si la președinție tot dintre psd si pnl s-a ales? De ce nu încearcă si oameni alte partide? Prosti, deștepți cum or fi sa puna si pe alti ca tură trecuta s-au plâns de psd si i-au dat jos, acum s-au plâns de pnl si i-au dat jos si ii schimba intre ei ca si pe șosete daca ar avea doar două perechi.Mai iasa peste un pic de timp iar in strada, ca asta e sloganul la roman "Ma duc sa votez ca sa pot iesi in strada mai in colo".
Ma abtin la prima intrebare. Decat sa stau sa intru in polemici cu vreun fanatic psd-ist si sa iti facem aici 15 milioane de comentarii.
In ce priveste lipsa votantilor... ei bine pandemia, vremea urata si dezinteresul si-au spus cuvantul pe 6 decembrie.
Trebe sa fii prost sa afirmi asta
S-a vazut la alegeri frate psd e cel mai bun indiscutabil
anonima122 întreabă: