| DonEduardo a întrebat:

Ce parere aveti despre Alex Velea? Stiu ca multi dintre voi si-au luat permisul de condus pe muzica lui, iar eu ii ascultam melodiile la radio in drum spre gradinita. Dar eu intreb strict ce parere aveti despre el din prezent, nu despre el de acum 8 ani.

20 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Am o singura chesti de spus despre Velea... Cum mama masii a pus mana pe Antonia?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Este adevarat ca atunci cand eram mici si nu prea stiam noi toate stilurile de muzica, poate se mai auzea Alex Velea pe aici, pe colo, ca ce altceva sa si asculti? big grin deci totul era ok.

Dar dupa, adica acum... aiurea, pare ca s-a pierdut.

Dar incerc sa imi pastrez liberul arbitru si sa nu ma intereseze de ce face el ^_^

| Catrice a răspuns:

"Stiu ca multi dintre voi si-au luat permisul de condus pe muzica lui..." Ce, ce, ce?! Stai că nu înțeleg, ce legătură are muzica cu examenul de permis?

| DonEduardo explică (pentru Catrice):

Ai un creier?

| Catrice a răspuns (pentru DonEduardo):

Mai mult decât ai tu.

| DonEduardo explică (pentru Catrice):

Nu eram agresiv, sa stii. Doar inttrebam.

| Catrice a răspuns (pentru DonEduardo):

N-am zis ca ești cum nici eu nu sunt.

| raMLesS a răspuns:

Nici o parere. Nu il cunosc personal ca sa-mi dau cu parerea, pot sa spun doar ca imi aduce o senzatie de nostalgie cand ii aud vechile melodii. OOOOoooo, OOOooooo laughing laughing

| siriusblack98 a răspuns:

Una foarte proastă. Nici în trecut nu aveam o părere bună despre Alex Velea artistul. Zic artistul deoarece cu persoana publică am o problemă, nu cu Alexandru omul. Că poate el este super băiețaș. Pur și simplu nu mi-a plăcut niciodată nici muzica lui, nici vocea, nici stilul vestimentar, nici tatuajele că arată ca banca mea din clasa a 4-a așa mâzgălit, și nici atitudinea lui. Un fel de manea în alt ambalaj. Iar acum a decăzut și mai mult. S-a coborât la mintea lui Aby și face o muzică ce nu-l prinde absolut deloc. A ajuns să alerge după nulități care s-au făcut remarcate cu două manele pe YouTube ca să facă colaborări. S-a implicat în ultima vreme numai în scandaluri cu niște copii/puștani precum Aby, Zbîr, Lino și mai erau vreo doi dar le-am uitat numele. Pur și simplu a decăzut grav. Căzuse în anonimat și așa a crezut el că o să revină în centrul atenției. Și connect-r a căzut în anonimat dar el cel puțin nu și-a călcat în picioare gramul de demnitate și reputație.

| DonEduardo explică (pentru siriusblack98):

Foarte adevarat ce spui. Asta e adevarul.

| siriusblack98 a răspuns (pentru siriusblack98):

Și mai este o chestie pe care a facut-o și este de prost gust. În diss-ul pentru Aby a zis la sfarșit ceva la modul " voi ăștia din noua generație ar trebui să ne respectați pe noi ăștia bătrâni " în timp ce el se vrea a fi reprezentantul noii generații. Este efectiv ceva de genul " sunt de al vostru până mă criticați ".

Extrem de adevarat.

Si vrei sa iti zic in privat o teorie despre omul asta?

| StrongHeart a răspuns:

Nu imi place muzica lui in mod special dar pot sa-ti spun ca a muncit din greu sa ajunga unde este.

| DonEduardo explică (pentru StrongHeart):

Frate, tu, cel ce asculti Old School, u, cel care mi-a zis ca trapul te indeamna sa distrugi imi sapui mie ca un trapanelist munceste din greu?

| StrongHeart a răspuns (pentru DonEduardo):

O sa ti se para ciudat, dar ca sa stiu ce e muzica buna, ascult si muzica proasta.Eu nu dispretuiesc o melodie sau un gen muzical fara motiv,cum ar fi sa zic ca urasc manelele,sunt niste porcarii dar sa nu fi ascultat in viata mea o manea? Asa iti faci o parere, fiind un pic obiectiv.
O asculti oricum involuntar la radio, sau la cineva pe telefon fara sa vrei si trebuie sa stii ce asculta lumea.
Alex e cantaret de pop, inainte sa se prosteasca cu pustanii astia figuranti, el avea melodii comerciale, adica la inceputul anilor 2000' avea multe șlagăre, hituri.Plus ca omul danseaza, se antreneaza mult si sta in studio mult si munceste.
Nu sunt mare fan, trapaneala e o submediocritate si o rusine adusa muzicii, dar vorbim de Alex Velea ca artist de cand a inceput el.
Oricine a apreciat "Daca Dragostea dispare" cand a aparut, sau "dragoste la prima vedere".As fi ipocrit sa zic ca piesele alea sunt mediocre sau ca nu e muzica.EU din ce stiu si din ce am auzit, am inteles ca munceste mult, plus ca s-a implicat in multe proiecte de voluntariat, a ajutat si pe altii sa se lanseze, deci nu e chiar asa cum zic unii.
Trapaneala tot o pierdere de neuroni ramane.

Nu mi-ai citi intrebarea? Am zis ce parere ai despre vlea de acum cu trapanelele, nu cel care a facut "Dragoste la prima vedere" si "Daca dragostea dispare". Si in legatura cu voluntariatele, am dovezi care zic ca el nu le face pentru a ajuta oameni, ci pentru a-si face reclama si a scapa de competitie.

Vrajelile astea noi nu imi plac, dar omul are voce, are talent, acum ca si-l iroseste sau investeste timp in oameni care nu merita e alta problema. Celalat aspect.e posibil s-o faca si pentru reclama, dar nu imi pare un om care uita de unde a plecat, imi pare un om cu bun simt.Normal ca are niste interese,dar per total e un om ok,daca stai sa te gandesti in situatia din Romania,mai ales ca tigan, ce sanse ai? Muzica l-a scapat poate de alte belele, pana la urma si muzica e o munca. Daca ma intrebi pe mine, eu cred ca si-a irosit timpul si chiar si-a stricat si imaginea cu pustanii astia figuranti,mult mai bine ii statea langa La Familia de exemplu sau facand ce stie el sa faca, muzica usoara.
Treaba e ca industria muzicala la noi e moarta.Foarte multi aleg sa cante ce se cere in loc sa faca muzica de dragul artei,asta e,toata lumea se vinde,e nasol,dar na,nu stiu,eu personal vad exemple mult mai proaste de urmat in topurile noastre muzicale decat Velea,ca el, de bine, de rau a tras si s-a zbatut sa devina cine e azi.

Cum poate un om fals si prefacut sa fie bun? Ca asa reiese din ce spui tu ca ar fi.

Suntem si buni si rai, asta e firea umana.

Întrebări similare