| SkandallKamataru a întrebat:

Ce parere aveti despre Andrew Tate? Ce parere aveti despre opiniile lui? Cu ce sunteti de acord si cu ce nu in ceea ce spune?
Vad ca are foarte multi hateri si nu inteleg de ce, sunteti liberi sa va exprimati opinia si sa conversam.

47 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru SkandallKamataru):

De ce presupui că aș vrea să ajung la nivelul lui?
Poate eu, spre deosebire de tine, am niste direcții etice în viața

| EestiSodalane a răspuns:

Tate e un traficant și un idiot adept al ideologiei "red pill" care nu e altceva decât o scuză hedonistă de a fi un egocentric extrem. Ca orice om mai spune lucruri adevărate, dar asta nu îl face mai presus de Gigelul de rând.

| SkandallKamataru explică (pentru EestiSodalane):

Daca tu crezi ca Tate e la acelasi nivel de inteligență cu un om de rand atunci chiar nu are rost sa continuăm discuția pentru ca parerile tale sunt complet false sa nu zic ignorante cand il compari cu un gigel de rand.

| SkandallKamataru explică (pentru suntserios):

Nu e nici o problemă, fiecare pe drumul lui, daca ți-ai gasit direcția si ești mulțumit atunci keep going, fiecare om din societatea asta care muncește si face ceva merita respectat, si asta ar spune si Tate.
Nu trebuie sa fii ca el sau sa vrei sa ajungi milionar, a zis si el asta, fa ceea ce te împlinește, e viața ta.

suntserios

Aici ai dreptate
"Daca tu crezi ca Tate e la acelasi nivel de inteligență cu un om de rand"

E absolut clar ca are un intelect sub medie. Altfel ar gandi ce ar scoate pe gura.

| EestiSodalane a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Dacă mă înșel atunci te rog să mă luminezi, ce zice Andrew Tate mai inteligent sau mai genial decât Gigelul de rând? happy
Sunt mai mult decât dornic de a-mi schimba părerea dacă văd dovezi

Iti dai seama ca are un intelect sub medie, adica ce om inteligent ajunge ca dintr-un anonim fara nimic sa aiba 30 de boliduri si companii de sute de milioane, iar pe langa asta sa fie si cel mai cautat om din lume... clar e un loser rolling on the floor

| SkandallKamataru explică (pentru EestiSodalane):

Andrew Tate nu doar ca zice, el si face, asa si gigelu de rand da sfaturi, dar nu are aceiasi ambitie, determinare, dorinta de a castiga indiferent prin ce trebuie sa treaca. E peste gigelul de rand din orice punct de vedere (E in top 1% sa nu zic 0.001 lasam asa din punct de vedere al abilitatilor de a lupta, din punct de vedere fizic, financiar, psihic... etc) si a ajuns aici indiferent de stresul si durerea prin care a trecut... in schimb ce gigelul de rand e vai steaua lui, gras(nu toti), n-are bani, n-are stil, succes, motivatie, sange in instalatie laughing se da batut instant, e afectat de parerea altora, n-are determinare, lasa de azi pe maine, nu e multumit cu viata lui dar nici nu face nimic sa o schimbe, si in mare parte e mediocru in cam toate domeniile.
Asta e gigelul de rand.

suntserios

Un smardoi proxenet.
Îl lingi in curuletz de zici că a făcut banii aia din inventarea de formule de fizica qantica

Aduci atata critica pe capul lui de zici ca a făcut toți banii pe care-i are din videochat... Nu mai are businessu ala de vreo 10 ani, acum are 37, ai niste păreri despre anumite subiecte să-mi bag picioru, o zici asa ferm convins de parca ai trait cu el sau cu persoanele in cauză.
Tu nu mai trebuie sa te informezi singur ca ai opiniile deja formate, ai citit titlul la un articol si pam așa e, judeci intreaga personalitate a unui om ca ai citit ca a facut nu stiu ce in urma cu un deceniu si tot spamezi iar si iar ca e nu stiu cum, comportament de npc straight face

suntserios

Am înțeles. Tu pari însă că îl cunosti personal. Te a trafic și pe tine sau?

Nu il cunosc personal dar nici nu judec o persoana asa din prima. Imi dau seama de cat creier are o persoană destul de usor, un prost se da de gol instant oricât ar incerca el sa faca pe inteligentul, Tate nu m-a dezamagit deloc, e si foarte articulat, dar e si foarte bun in a capta atenția, nu l-am auzit vreodată sa se bâlbâie. Articulează niște idei foarte complexe instant, si are sens ce zice.

suntserios

Deci nu il cunosti.
Doar ai tras o concluzie ca l -ai auzit vorbind.

Eu nu il cunosc si am tras o concluzie dupa ce l-am auzit vorbind, dupa ce niste procurori au gasit niste deovezi, dupa ce niste judecatori au tras niste concluzii, dupa ce niste oameni l-au acuzat diurect, dupa ce juma de internet l-a blamat pentru cacaturile pe care le scoate pe gura.

Concluzi e insa ca tu ai tras o concluzie "mai corecta" decat mine pe baza a mai putine date dar pe baza unei simpatii pentru un misogin proxent condamnat penal doar pentru ca nu se balbaie, Hahahahaha
Bravo.

"dupa ce niste procurori au gasit niste deovezi" dovezi că ce? A fost acuzat, a fost inchis, apoi a fost eliberat ca nu au găsit nimic, care sunt dovezile?
"dupa ce niste judecatori au tras niste concluzii" daca chiar trageau concluzii acum era la închisoare.
"dupa ce juma de internet l-a blamat pentru cacaturile pe care le scoate pe gura."
Ce fel de oameni l-au blamat? Oameni de succes, sportivi, oameni fericiți, sau fix opusul? Niște obezi infecți, la*ag**, lgbt-isti? Nu are ce sa te ofenseze ca barbat daca tu ai viața in ordine si bifezi toate căsuțele.
Daca 1 mil de proști fac ceva, tot proști raman.

"Concluzi e insa ca tu ai tras o concluzie "mai corecta" decat mine pe baza a mai putine date " care sunt alea mai puține date? Nu cred ca ești conștient de ce mânării se fac la nivel inalt.

"Doar pe baza unei simpatii pentru un misogin proxent condamnat penal doar pentru ca nu se balbaie" daca asta ai înțeles tu din toate mesajele mele mai citeste-le de vreo 10 ori, vad ca ai un punct mort, citesti, uiți si apoi ai impresia ca am spus eu nu știu ce.

suntserios

Ai devenit deja amuzant
Măcar de te ar plati pentru limbile virtuale pe care i le dai.

Ce sa zici si tu acum ca nu ai contra argumente laughing crede si nu cerceta.
Chiar sunt curios cum ai reacționa daca s-ar găsi in telefonul tau mesaje catre iubita/nevasta de genu: "Sper ca nu mi-ai mancat prăjitura din frigider ca iti rup c*ru" si sa fii tras la raspundere si cercetat pentru violență domestica si ca îți bați iubita si sa fii f**** la cap cum ca de ce ai amenintat-o si ca ce ai vrut sa spui prin asta...cand de fapt e un mesaj banal de care nu-ți pasa rolling on the floor si dupa sa vina păcălici ca tine si sa spuna ca esti un agresor si un violator pentru ce ai putut sa spui. E penibil si pierdere de timp.

| EestiSodalane a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Eu nu vorbeam de ce face ci de ce zice. Daca e sa vorbim de ce face stiu că si-a facut banii din prostitutie si s-a convertit la cea mai retarda religie de pe pamant. Și mai știu că taică-său lucra în CIA. Și că e pe jumătate negroteu.