| alexandra75 a întrebat:

Ce parere aveti despre angajatii de la Posta Romana?
Ieri a trebuit sa platesc o factura pentru o carte si m-am dus la posta.Pe mandatul postal pe care urma sa il trimit, am scris din greseala in litere suma de "cinci sute de lei", desi in cifre, am scris corect(50 Lei). Atat a trebuit sa vada o functionara de la ghiseu, blonda si cu coc in varful capului.Mi-a trantit ca nu stiu sa scriu, desi eu am gresit din neatentie.A vazut ca m-am inrosit si imi tot repeta aceeasi afirmatie ca sa ma scoata din sarite.Imi dadea impresia ca ma socoteste o analfabeta din cauza acelei greseli "grave".I-am spus ca si eu lucrez la stat si ca nu sunt o fetita de 5 ani sa ma ia la rost asa si ca, da, recunosc ca am gresit.Insa ea, mai dihai, a inceput sa urle la mine sa nu ii spun ca sunt bugetara ca si ea(Mai si spun ca sunt dupa ce arat ca nu stiu sa scriu romaneste si ca ma fac de ras)..Am inceput si eu sa ii zic vreo doua si mi-a aruncat in fata ca nu stiu sa ma port si ca ma pune ea pe mine la punct!
Voi cum ati fi reactionat? Ati patit asa ceva la posta, cand v-ati dus? La mine a fost prima data cand am inghitit o asemenea mizerie de comportament.

2 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Am patit si eu sa ma cert cu tanti la ghiseu pentru din diferite motive... eu frecventez posta. Odata mi-a bagat postasul in cutie un aviz care nu era al meu si am fost mustrat pentru simplul fapt ca l-am returnat ca sa fie trimis din nou, de data aceasta persoanei potrivite (care mentionez ca statea la celalalt capat al orasului, ca o ironie). Se cred cam smechere astea pentru ca sunt foarte stresate si mereu agitate, in alerta. Intr-un fel eu zic ca tra sa le intelegem si pe ele numa nici comportamentul asta nu e tolerabil.
Intrebarea mea pentru tine este: o sa schimbi oficiul de acum sau o sa incerci sa te duci cand nu e blonda de la drept in tura? laughing

| alexandra75 explică (pentru ThePoet):

M-am dus la banca, in final si a fost mult mai buna varianta! Mi-a parut rau ca nu am facut asta din prima.Categoric,la posta o voi evita pe blonda.Nu am ce sa mai discut cu asa ceva.