| lplostonyou a întrebat:

Ce parere aveti despre Anul 2012? Unii o neaga, altii o cred, oare credinta va fi cea care n-e v-a salva? http://www.prieteni.ro/......0-194.html Astept cat mai multe raspunsuri de la mici si mari.

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Oricum toti suntem datori cu o moarte.Nu conteaza ca murim maine sau in 2012.Mai bine am pune mana si am incepe sa fim mai buni poate mai prindem un loc in trenul spre Rai...desi sunt a naibii de sceptica

7 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mai, eu sunt deschis la nou, in orice ar consta noul asta.

mira
| mira a răspuns:

Intr-o astfel de previziune nu cred nici babele.Pentru tineri este chiar rusinos sa creada ca cineva poate spune exact cand va fi sarsitul lumii.

| juniper a răspuns:

De cate ori sa va mai spunem, Pamantul va trece prin schimbari, dar bune si la fel si noi, nu va veni sfarsitul lumii.

| soseta ucigasa a răspuns:

Este cel mai prost si mai ireal articol pe care l-am citit vreodata. Cei care l-au scris habar nu au de nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostii, intotdeauna s-au facut speculatii cu tenta pentru diverse perioade. O sa vorbim si in 2012 mai este putin, eu sunt atee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna happy

Nu cred nimic, cate aberatii s-au facut pana acum la tot felul de fenomene ...the end of the world (s nu ma refer la minelaughing) si nah ca nu s-a intamplat nimic. Asta imi aminteste de "Gaura neagra ne-a tras teapa "
Vine 2012 si atunci o sa vedem c se intampla, nu trebuie sa mai creem ipoteze aiurea s pe "ghicite"... nu cred nimic pana nu vad cu ochii mei happy