Mie unul mi se pare o prostie sa te implici emotional pe net,, pe un site.
Persoana de dincolo in proportie de 80-90 % se prezinta ce nu e...n-are rost.
Bine, eu sunt si radical de felul meu si nu prea am rabdare, dar tot mi se pare o prostie sa investesti in ceva ce nu exista/
Ar fi culmea sa am o parere proasta cand eu am cunoscut-o pe sotia mea pe un asemenea site
Cred ca sunt folositoare in masura in care determina cunoasterea celor doi, stabilirea contactului. Mai apoi insa, nu trebuie sa te rezumi mai mult la ce e pe net, ci sa cunosti real persoana si sa continui cu o relatie adevarata, nu una virtuala, care isi are vrei-nu vrei deficientele ei.
Nu, n-am avut.
Când se vor termina posibilitățile de a cunoaște femei în viața reală, cu siguranță am să apelez și la internet. ))
Si dupa cat timp considerati ca este bine sa va inalniti cu o persoana de pe internet?
Ce părere aveti despre aplicatiile de dating (tinder..etc)?
sunt bune,pe vremea mea acum multi ani,tu probabil erai la gradinita pe timpul ala,intram pe Orange chat,erau alte vremuri,stateam si pe mobil cu pe edge si mai eram si pe afara,azi cu toata dependenta asta de internet ajuta si astea dar ai nevoie de experiente reale.
Am avut o relatie virtuala,am si cunoscut real da doar de pe Orange chat, TPU atat, pe net e una, real e alta, foarte timida, jesus ma rugam sa scoata un cuvant, plus ca avea poza facuta prin editare foto
Da...pe tinder toti/toate arata bine. Asa ca nu stii cu (,) cine o sa te vezi in realitate
"pe vremea mea acum multi ani, tu probabil erai la gradinita pe timpul ala,"
Nu sunt chiar asa mica =)
Sa Nu mai zici ca si cauta relatii de lunga duratã, inclusiv cei mai in vârsta. E o aplicatie perfectã sa-ti gasesti jumatatea
Pentru unele persoane pot fii folositoare.
Eu personal nu le văd rostul ...sunt multe locuri unde poți aborda persoane de sex opus.
Dar virgine de varsta mea sunt ca neuroni in creierul lui Dancila
Vreau sa vad sange cand fac sex cu ea, imi poti spune ca sunt vampir dar vreau asta
Bun venit in clubul nostru, sa inchisi bine usa cand dormi, adica cu 666 de cuie si lacate
Ai dat funda aiurea. Poti cunoaste persoane super misto pe net, exclud tinder si cele de matrimoniale(acolo sunt toti disperatii), conteaza doar sa cunosti ca mai apoi sa te intalnesti, dupa care practic nu mai folosesti internetul.
Andreeaberecleanuuu întreabă: