Are legătură. Vezi implicările Iranului în politica și evenimentele actuale din Irak și Siria.
Ce legătură are?
Se deplasase în Irak ca să organizeze amplificarea conflictului armat din Zonă. Așa cum spune Trump, nu l-am omorât ca să declanșăm un război, ci ca să oprim unul. Asta este legătura. Mai citește despre ce se întâmplă pe acolo, și rolul Iranului, sunt resurse pe net destule.
Multumesc frumos
Dar în mod clar, asasinarea unui general de armată a unei țări. indiferent unde o faci, chiar și pe teritoriul altei țări, este un act de război. Astfel, nu este război declarat oficial între cele două țări dar este o stare de război, mai simplu, război. Această asasinare a fost o acțiune de luptă. Amenințarea făcută de Iran, că ne vom răzbuna la locul și momentul potrivit, este tot o acțiune de luptă, făcută să inducă panică. Astfel, așa să înțelegi că este război nedeclarat oficial între cele două țări. Acest război, atipic ( tu îmi omori generalul, eu îți trimit teroriști la tine acasă sau omor americani ori pe unde apuc prin lume, iar dacă nu o fac eu direct. pun alți extremiști islamiști radicali să o facă) va continua până când în Iran va fi instaurat un nou regim politic, prin război sau revoluție. Asta urmăresc americanii și nu se vor lăsa până o vor face. Nu pentru că sunt băieți răi, ci că pentru ei este vital. De, ce? Mai citește ce mai e pe acolo, pe unde s-a născut Isus.
Are legătură. Vezi implicările Iranului în politica și evenimentele actuale din Irak și Siria.