| RAY a întrebat:

Ce părere aveti despre aspectul vostru fizic? va place cum aratati? va este jena sa dați cuiva o poza cu voi?

68 răspunsuri:
| RAY explică (pentru JustBlackNoGrey):

Sunt o fiinta rationala, nu sunt ce ai enumerat acolo sus, nu am o parere proasta si sunt sincer cu mine insati

| JustBlackNoGrey a răspuns (pentru RAY):

Atunci felicitari! tine-o tot asa!winking

| RAY explică (pentru JustBlackNoGrey):

Mereu trebuie sa isi imbunatatesti fizicul nu sa te accepti asa cum esti, ai inteles ideea, daca esti gras poti slabi, baga culturism etc

| Clorox a răspuns:

Mă simt bine acum... Nu-mi este jenă.

| Shimozukushiki a răspuns:

Aspectul meu fizic e unul destul de neplăuct având în vedere că mie nu îmi place cum arăt

| RAY explică (pentru Shimozukushiki):

Te-ai compromite cu una urata?

| Bacemi a răspuns:

Nu sunt eu bărbatul fatal dar cred că arăt ok, oarecum average. Asta însemnând că nu sunt gras, nici măcar plinuț, am un stil vestimentar în egală măsură safe și edgy, sunt curat. Nu am coșuri sau alte probleme de piele. Am operația de apendicită cu peritonită unde m-au tăiat în trei locuri. Dar nu am problemă cu asta, i survived bitches. Aș mai lucra un pic sincer la capitolul masă musculară, să fiu mai tonifiat. Momentan țin post negru o perioadă. Și după văd cum abordez problema. Trebuie să fiu mai serios în ce privește sportul. Încerc să fac singur acasă. Dar probabil o să fiu nevoit să abordez la un personal trainer pe partea de forță. E mai sigur, nu pierzi timp aiurea încercând tot felul de chestii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o pocitanie.
Mie mi-e jena si de umbra mea. Pana si ea e urata. Grasa si mica.